Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

So Help Me Todd vernieuwd met tweede seizoen

Margaret en Todd blijven hun problemen uitwerken tijdens het televisieseizoen 2023-24. CBS heeft So Help Me Todd voor een tweede jaar verlengd.

In So Help Me Todd, een juridische dramaserie, spelen Marcia Gay Harden, Skylar Astin, Madeline Wise, Tristen J. Winger, Inga Schlingmann en Rosa Arredondo de hoofdrollen.

In het verhaal is Margaret Wright (Harden) een messcherpe en succesvolle advocate die verscheurd is door de recente ontbinding van haar huwelijk. Haar zoon Todd (Astin) is een snel denkende voormalige privé-detective die in moeilijkheden is geraakt nadat zijn 'flexibele interpretatie van de wet' zijn vergunning heeft ingetrokken. Hoewel Margaret's hoge normen en strikte naleving van de wet haaks staan op Todd's schraperige en in zijn broek zittende methodes, vraagt ze hem bij haar bedrijf te komen werken als privédetective.

De samenwerking tussen moeder en zoon is een grote eerste stap naar het herstellen van hun fragiele en disfunctionele relatie. Misschien begrijpen ze elkaar zelfs beter op dit cruciale punt in hun leven.

So Help Me Todd

Het eerste seizoen van So Help Me Todd scoort een gemiddelde van 0,35 in de 18-49 demografie en 4,53 miljoen kijkers in de live + same day ratings (inclusief DVR playback tot 3:00 AM). In de live + 7 daagse kijkcijfers haalt het drama bijna 40% meer kijkers. Als je rekening houdt met 35 dagen multiplatform kijken, krijgt So Help Me Todd 63% meer kijkers.

"So Help Me Todd heeft kijkers gecharmeerd met de onvergelijkbare chemie tussen Marcia Gay Harden en Skylar Astin", zegt Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment. "Met de unieke mix van boeiend juridisch drama, lachwekkende humor en een intrigerende disfunctionele familie is het geen wonder dat het publiek blijft groeien. Ik ben verheugd dat deze twee onnavolgbare personages en hun vermakelijke gekheid een tweede seizoen krijgen."

Vorige aflevering
Is the Jury Out?
Is the Jury Out?
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
So Help Me Todd