Snowpiercer

7.5 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Snowpiercer vanaf vandaag te zien op Netflix

De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.

Netflix gaat Snowpiercer wekelijks uitzenden. De afleveringen op Netflix lopen gelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten op TNT, daar ging de serie 17 mei in première. Snowpiercer is vanaf vandaag, 25 mei, ook te bekijken op Netflix.

Snowpiercer speelt zich zeven jaar nadat de wereld volledig is bevroren door een enorme ecologische ramp af. De overgebleven mensen proberen te overleven, door hun leven door te brengen in een enorme trein die constant rondjes rijdt over de aarde. Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film en graphic novel. Bekijk hieronder vast de trailer van Snowpiercer.

Vorige aflevering
994 Cars Long
994 Cars Long
01x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
25 mei 2020 17:55 -
De (Koreaanse) film uit 2013 was van Bong Joon-ho. Die staat nu enorm in de spotlight nadat hij Oscars gewonnen heeft voor Parasite. En die film is heel erg de moeite waard. Ondanks dat het een Koreaanse productie was, speelden er heel wat (westerse) acteurs van de A list in mee. o.a. Ed Harris, John Hurt, Tilda Swinton, Victoria Spencer en Chris Evans.

Zo te zien doet de TV serie hetzelfde. Er is wel degelijk een Koreaanse inbreng want Bong Joon-ho heeft (mede) het verhaal geschreven en is producer. Dus daarmee wordt hopelijk de kwaliteit gewaarborgd. Qua acteurs is het wel helemaal een westers feestje. Ik kom geen "Park" meer tegen in de lijst van acteurs.
Het verhaal van de film gaf volgens mij voldoende aanknopingspunten om verder mee te gaan, dus ik ben best nieuwsgierig naar deze serie.
Dus... op de, al voller wordende, kijklijst!
Reageer
avatar_E71
25 mei 2020 18:10
Alhoewel ik Parasite erg goed vond was ik niet zo weg van Snowpiercer. De serie lijkt mij persoonlijk ook matig. Maar goed, misschien dat anderen het helemaal geweldig vinden.
Reageer

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00