Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Snowpiercer vanaf vandaag te zien op Netflix

De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.

Netflix gaat Snowpiercer wekelijks uitzenden. De afleveringen op Netflix lopen gelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten op TNT, daar ging de serie 17 mei in première. Snowpiercer is vanaf vandaag, 25 mei, ook te bekijken op Netflix.

Snowpiercer speelt zich zeven jaar nadat de wereld volledig is bevroren door een enorme ecologische ramp af. De overgebleven mensen proberen te overleven, door hun leven door te brengen in een enorme trein die constant rondjes rijdt over de aarde. Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film en graphic novel. Bekijk hieronder vast de trailer van Snowpiercer.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Original Sinners
The Original Sinners
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
25 Mei 2020 17:55 -
De (Koreaanse) film uit 2013 was van Bong Joon-ho. Die staat nu enorm in de spotlight nadat hij Oscars gewonnen heeft voor Parasite. En die film is heel erg de moeite waard. Ondanks dat het een Koreaanse productie was, speelden er heel wat (westerse) acteurs van de A list in mee. o.a. Ed Harris, John Hurt, Tilda Swinton, Victoria Spencer en Chris Evans.

Zo te zien doet de TV serie hetzelfde. Er is wel degelijk een Koreaanse inbreng want Bong Joon-ho heeft (mede) het verhaal geschreven en is producer. Dus daarmee wordt hopelijk de kwaliteit gewaarborgd. Qua acteurs is het wel helemaal een westers feestje. Ik kom geen "Park" meer tegen in de lijst van acteurs.
Het verhaal van de film gaf volgens mij voldoende aanknopingspunten om verder mee te gaan, dus ik ben best nieuwsgierig naar deze serie.
Dus... op de, al voller wordende, kijklijst!
Reageer
avatar_E71
25 Mei 2020 18:10
Alhoewel ik Parasite erg goed vond was ik niet zo weg van Snowpiercer. De serie lijkt mij persoonlijk ook matig. Maar goed, misschien dat anderen het helemaal geweldig vinden.
Reageer
Snowpiercer