Snowpiercer

7.5 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Netflix gaat Snowpiercer wekelijks uitzenden

Snowpiercer zal wekelijks door Netflix worden uitgezonden, tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten op TNT.

In Snowpiercer moet een groep mensen in een trein zien te overleven. Doordat een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd gaat, is de wereld ijskoud geworden. Buiten is de temperatuur inmiddels teruggelopen naar -119 graden. Er zijn nog wel wat overlevenden, maar die zitten allemaal aan boord van een gigantische trein. Daar zullen ze moeten blijven tot de aarde weer is hersteld.Graeme Manson is de producer van de serie. Hij was eerder verantwoordelijk voor Orphan Black. TNT zendt de serie in de Verenigde Staten uit en op zondag 17 mei is de première. Netflix heeft nog niet bekend gemaakt op welke dag de serie in Nederland te zien zal zijn. Inmiddels wordt er ook al gewerkt aan een tweede seizoen.

Vorige aflevering
994 Cars Long
994 Cars Long
01x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
24 apr 2020 13:49 -
Trailer zag er veelbelovend uit. Kijk hier zeer naar uit.
Reageer
avatar_Olga2000
24 apr 2020 15:49 -
Ik heb film gezien. Die was verrassend goed. Al is het concert heel bizar: waarom trein, waarom moet die blijven rijden, hoe kan die blijven rijden?... etc.
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01