Snowpiercer

7.5 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TBS bestelt tweede seizoen van Snowpiercer

Snowpiercer is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. Hoewel de serie nog van start moet gaan heeft TBS nu al een tweede seizoen besteld.

Snowpiercer speelt zich af in een periode van zeven jaar nadat de wereld bevroren is geraakt door een enorme ecologische ramp. De serie laat zien hoe de laatste levende mensen proberen te overleven door hun leven door te brengen in een enorme trein die constant rondjes rijdt. De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Connelly en Daveed Diggs.


Jennifer Connelly

TBS, die de serie heeft overgenomen van TNT, heeft laten weten dat het eerste seizoen van Snowpiercer pas in 2020 te zien is. Andere acteurs in de serie zijn Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand en Jaylin Fletcher. In 2014 werd er al een speelfilm gelanceerd met dezelfde titel.

Brett Weitz, manager bij TBS, zegt: "Wij geloven sterk in deze serie en verwachten dat het publiek versteld zal staan ​​van de fantastische wereld die relevante sociale-, politieke- en milieukwesties aan de orde stelt."
Vorige aflevering
Access Is Power
Access Is Power
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00