Snowpiercer

-
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TBS bestelt tweede seizoen van Snowpiercer

Snowpiercer is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. Hoewel de serie nog van start moet gaan heeft TBS nu al een tweede seizoen besteld.

Snowpiercer speelt zich af in een periode van zeven jaar nadat de wereld bevroren is geraakt door een enorme ecologische ramp. De serie laat zien hoe de laatste levende mensen proberen te overleven door hun leven door te brengen in een enorme trein die constant rondjes rijdt. De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Connelly en Daveed Diggs.


Jennifer Connelly

TBS, die de serie heeft overgenomen van TNT, heeft laten weten dat het eerste seizoen van Snowpiercer pas in 2020 te zien is. Andere acteurs in de serie zijn Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand en Jaylin Fletcher. In 2014 werd er al een speelfilm gelanceerd met dezelfde titel.

Brett Weitz, manager bij TBS, zegt: "Wij geloven sterk in deze serie en verwachten dat het publiek versteld zal staan ​​van de fantastische wereld die relevante sociale-, politieke- en milieukwesties aan de orde stelt."
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00