Snowpiercer

7.6 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vierde en laatste seizoen gecancelde serie Snowpiercer wordt niet uitgezonden op TNT

En toen waren er geen. Snowpiercer, de enige overgebleven originele scriptserie op TNT, is klaar op het Warner Bros. Discovery netwerk.

Het vierde en laatste seizoen van het post-apocalyptische drama zal niet worden uitgezonden op het kabelnetwerk, zoals eerder was aangekondigd. De verhuizing zou deel uitmaken van de belastingaftrek voor inhoud bij Warner Bros. Discovery. Er wordt gefluisterd dat de studio erachter, Tomorrow Studios, momenteel het nieuwe seizoen, samen met een mogelijke prequel en sequel, aan het shoppen is met als doel een franchise op te bouwen.

"We kunnen bevestigen dat TNT seizoen vier van Snowpiercer niet zal uitzenden", aldus een woordvoerder van het netwerk in een verklaring aan Deadline. "Dit was een moeilijke beslissing, maar onze bewondering voor de getalenteerde schrijvers, acteurs en crew die de buitengewone post-apocalyptische wereld van Snowpiercer tot leven brachten blijft sterk. We werken sinds vorig jaar samen met de producenten om de serie een nieuw thuis te laten vinden waar de fans kunnen blijven genieten van het meeslepende verhaal en de uitzonderlijke visuele ervaring. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken aan toekomstige projecten."

Snowpiercer

In juni 2022 werd bekend dat het vierde seizoen van Snowpiercer het laatste van de serie zou worden, waarbij de cast werd vrijgegeven om ander werk aan te nemen. De beslissing om het niet uit te zenden werd later in het jaar genomen, zeiden bronnen. Het maakte deel uit van een reeks inhoudelijke bezuinigingen met het oog op belastingaftrek, waaronder het schrappen van J.J. Abrams' HBO-drama "Demimonde", TBS-series als "The Big D", Chad en "Kill The Orange Bear" en een reeks schrappingen, waaronder Westworld. Chad en "The Big D", waarvan de nieuwe seizoenen, net als die van Snowpiercer, waren afgerond, hebben sindsdien een nieuw thuis gevonden bij respectievelijk Roku en Peacock.

"We zijn klaar met dat hoofdstuk," zei Warner Bros. Discovery CFO Gunnar Wiedenfels vorige week over de afschrijving van de inhoud.

TNT was al bezig met het terugschroeven van originele scriptseries. Het proces werd versneld door de Discovery-WarnerMedia fusie.

"We houden van Snowpiercer en geloven dat seizoen vier een verhaal afmaakt met ongelooflijk talent dat kijkers zal vermaken terwijl het kwesties van klimaatverandering en klassenoorlog verkent. We zijn zo gepassioneerd over deze serie dat we de rechten hebben verworven om de franchise te beheren," zeiden Tomorrow Studios' Marty Adelstein, CEO/Partner, en Becky Clements, President/Partner, in een verklaring. "We hopen binnenkort de perfecte partner te vinden en een geweldige rit af te sluiten met het laatste seizoen." -

Snowpiercer, gebaseerd op Bong Joon-ho's film uit 2013, ging in première als de nummer 1 nieuwe scriptserie op alle advertentie-ondersteunde kabelzenders in 2020. Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Rowan Blanchard en Roberto Urbina spelen de hoofdrollen in de serie, waarvan het vierde seizoen wordt aangevuld met Clark Gregg en Michael Aronov.

Snowpiercer seizoen vier wordt geproduceerd door de nieuwe showrunner Paul Zbyszewski, Christoph Schrewe, Adelstein en Clements van Tomorrow Studios, Matthew O'Connor, Ben Rosenblatt en Scott Derrickson, en de producenten van de originele film, Oscar winnaar Bong, Miky Lee, Jinnie Choi, Park Chan-wook, Lee Tae-hun en Dooho Choi. De serie wordt geproduceerd door Tomorrow Studios, samen met CJ Entertainment. ITV Studios verzorgt de internationale distributie.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Original Sinners
The Original Sinners
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Rob0860
15 jan 2023 11:35 -
Man,man daar wordt je toch schijtziek van. Geen aardigheid meer aan, alles wordt maar geannuleerd maar we kunnen wel steeds meer betalen. Waardeloos
Reageer
avatar_BlackBiker
15 jan 2023 12:39 -
"We zijn klaar met dat hoofdstuk,", Hun klanten ook met hun hoop ik. Dit soort zaken zouden toch afgestraft moeten worden door massale opzeggingen, zou je denken? Geen idee of dat ook zo is.
Hoe dan ook, ik moet eigenlijk niet klagen. Ik heb geen enkel streaming abo en ga dat ook niet nemen als ik de laatste weken zo lees wat ze cancelen en wat ze dan wel door laten gaan.
Reageer
Snowpiercer