Snowpiercer

7.6 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
2
Bekijk stemmen

Snowpiercer eindigt met vierde seizoen

Het laatste station is bijna bereikt door Snowpiercer, de eeuwig rijdende trein krijgt dan toch een eindhalte.

"We kunnen bevestigen dat Snowpiercer zal eindigen na een succesvolle run van meerdere seizoenen op TNT", zei een woordvoerder van het netwerk in een verklaring aan Deadline. “De getalenteerde schrijvers, acteurs en crew namen een buitengewoon uitgangspunt en brachten het op spannende manieren tot leven. Het werd alom geprezen, had een aanzienlijke impact op het post-apocalyptische genre en blijft nu voor altijd in de harten en geesten van fans."


Snowpiercer, dat de passagiers volgt van een voortdurend bewegende trein die de overblijfselen van de mensheid vervoert nadat de wereld een bevroren woestenij wordt, is de laatste overgebleven originele gescripte serie op TNT.

Gebaseerd op Bong Joon-ho's film uit 2013, ging Snowpiercer in première als de nummer één nieuwe gescripte dramaserie op alle door advertenties ondersteunde kabels in 2020. Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Rowan Blanchard, Sean Bean en Roberto Urbina schitteren in de serie, met in het vierde seizoen de cast-toevoegingen van onder andere Clark Gregg en Michael Aronov.

Wanneer het vierde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend. De eerste drie seizoenen zijn in Nederland te zien bij Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Original Sinners
The Original Sinners
03x10
Leuk?
5
2
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_BlackBiker
20 jun 2022 13:16 -
Wat zegt dit eigenlijk: "op alle door advertenties ondersteunde kabels in 2020"? Is dat een speciale categorie bij awardshows of zoiets? Wat houdt dit in?
Nou is het natuurlijk wel zo dat als je maar genoeg categorieën hebt je altijd wel ergens bovenaan komt te staan :-)
Ik ga de serie overigens niet missen. Was er al behoorlijk snel klaar mee.
Reageer
avatar_taylorjohnsonn90
20 jun 2022 18:19 -
https://deadline.com/2022/06/snowpiercer-canceled-end-season-4-tnt-1235047908/
Dit artikel letterlijk in google translate gegooid. Goed bezig.
Reageer
avatar_BlackBiker
20 jun 2022 19:29
Bijgewerkt op: 20 jun 2022 19:30
Haha, bedankt. Maar helaas maakt dit het voor mij niet veel duidelijker. De Engelse versie is dus "Snowpiercer premiered as the No. 1 new scripted drama on all of ad-supported cable in 2020.". Dat is net zo onduidelijk ;-)

Aangezien ik dagelijks werk met mensen uit India die geen Nederlands spreken en dat ook niet gaan leren, moet ik tegenwoordig ook veel vertalen. Ik ben er achter dat Google Translate helemaal niet zo goed is. Ik gebruik inmiddels de ook gratis webdienst deepl.com.
Dat vertaalt zelfs de grammatica heel aardig en je hoeft het alleen nog maar even door te lezen en hier en daar een beetje aan te passen. En vaak blijkt aanpassen niet eens nodig.

Misschien een tip voor de redactie hier? Het zou de leesbaarheid van sommige artikelen ten goede kunnen komen. Want dat het nieuws veel van andere en soms buitenlandse bronnen komt is logisch en ook helemaal prima. Een goede vertaling is dan wel belangrijk. En zinnen als bovenstaande zou ik er gewoon uitlaten. Niemand die ze zal missen ;-)
Reageer
avatar_Mandy1966
20 jun 2022 21:51
Ik ben op dit moment in mijn eentje en soms ontbreekt gewoon de tijd om stukken zelf te schrijven. Vanmorgen zat ik in tijdsnood en heb voor de nieuwswaarde het stuk snel gepubliceerd. Soms kan er dan een foutje of verkeerde vertaling insluipen.

Voel jullie vooral vrij om bij ons team te komen en het beter te doen ;-)
Reageer
avatar_JanWillemK
21 jun 2022 11:18
Mijn vermoeden is dat Snowpiercer of de meest geanticipeerde nieuwe serie was van 2020 van alle standaard kabel kanalen, of de meest bekeken premiere had in 2020 van alle series op alle kabel kanalen zoals TNT, CBS, NBC etc. (dus exclusief Netflix, Amazon, HBO)
Reageer
Snowpiercer