Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde seizoen van Snowpiercer

Attentie passagiers! Het derde seizoen van Snowpiercer zal in januari 2022 aankomen bij TNT. Deze trein wil je niet missen.

In het tweede seizoen Snowpiercer speelde Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand en Steven Ogg een rol. Snowpiercer is een dystopische dramaserie, het verhaal speelt zich meer dan zeven jaar af nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden. De serie draait om de overblijfselen van de mensheid die in een eeuwig rijdende trein, Snowpiercer, wonen die met meer dan duizend wagons de wereld rondcirkelt .

Het derde seizoen van Snowpiercer gaat op maandag 24 januari in première op TNT.

Aan het einde van seizoen twee van Snowpiercer smeedden Layton (Daveed Diggs) en Ruth (Alison Wright), die naar de compostwagen van Big Alice werden verbannen, een plan om Snowpiercer terug te nemen. Met de hulp van Javier (Roberto Urbina) en Alexandra (Rowan Blanchard), kwamen Layton en Ruth terug naar Snowpiercer en verzamelden zich met hun supporters. Josie (Katie McGuiness) vernietigde de aquarium-wagon en scheidde de locomotief van Snowpiercer van de overige 1.023 wagons.

Seizoen drie begint met Layton (Diggs) die een kleine 'piraten'-trein van tien wagons bestuurt op zoek naar Melanie (Jennifer Connelly) en een mogelijke warme locatie om de beschaving opnieuw op te bouwen; terwijl hij terug is op Snowpiercer, consolideert Mr. Wilford (Sean Bean) zijn macht, in afwachting van Laytons terugkeer.

Vorige aflevering
The Original Sinners
The Original Sinners
03x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Snowpiercer