Snowfall

7.7 / 10
46 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor Snowfall

FX heeft op de TCA zomer perstour aangekondigd dat de kritisch toegejuichte dramaserie Snowfall een vierde seizoen zal krijgen.

De vernieuwing komt vroeg, het derde seizoen is op dit moment nog in volle gang. Op 28 augustus zal de seizoensfinale worden uitgezonden. Het vierde seizoen zal ergens in 2020 worden uitgezonden bij FX.

"Snowfall heeft zijn creatieve sprong voorwaarts dit seizoen voortgezet met het harde werk en de bijdragen van John Singleton en de briljante prestaties van Damson Idris", zei Nick Grad, president originele programmering FX entertainment. "We zijn Dave Andron, Thomas Schlamme, Michael London, Trevor Engelson en Walter Mosley dankbaar voor het eren van Johns nalatenschap {bedenker John Singelton is in april 2019 overleden op 51-jarige leeftijd} door hun inzet om voort te bouwen op de artistieke uitmuntendheid van Snowfall met een vierde seizoen op FX."

Vorige aflevering
Other Lives
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 15:00
4
In de maand maart kwam de economie van Nederland tot een halt. De strijd aangaan met corona was nu het enige nieuws wat belangrijk was. Voorkomen dat mensen besmet raken en ziek worden.
Gisteren, 14:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56