Snöänglar

7,0 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Snöänglar (Snow Angels)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Snöänglar (Snow Angels). We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Snöänglar
Twee dagen voor Kerstmis. Terwijl Zweden verlamd is door een zware sneeuwstorm, verdwijnt de vijf weken oude baby Lucas op onverklaarbare wijze uit zijn huis. De ervaren politieagente Alice denkt dat er iets niet klopt in de verhalen van de ouders.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Zweedse
Acteurs: Josefin Asplund, Ardalan Esmaili, Eva Melander, Maria Rossing en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum:> 25 mei 2021
Consumentenadviesprijs: € 18,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Snöänglar (Snow Angels):Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht.

Prijsvraag

Snöänglar (Snow Angels) werd door de critici in een zin genoemd met nog een Zweeds/Deense serie. Welke serie was dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00