Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer en datum voor derde seizoen Sneaky Pete

Sneaky Pete is een Amerikaanse misdaadserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in januari 2017 en op 10 mei 2019 start het derde seizoen.

Na zijn vrijlating uit de gevangenis neemt Marius (Giovanni Ribisi) de identiteit over van zijn celgenoot Pete en overtuigt diens opa en oma van het feit dat hij hun verloren kleinzoon is. Hij besluit ook in te trekken bij de nietsvermoedende familie en belandt in het familiebedrijf. Hij is een crimineel die andere criminelen oppakt en daarnaast ontdekt hij het familieleven dat hij zelf nooit gekend heeft.

Acteur Patrick J. Adams, bekend van Suits, zal ook te zien zijn in het komende derde seizoen van de serie Sneaky Pete. Adams speelt Stefano Kilbane, een arrogante zakenmagnaat die geobsedeerd is door beeldende kunst en een grote behoefte heeft aan wraak.

In de serie van Sony Pictures Television acteren ook ook Marin Ireland als Julia Bowman, Margo Martindale als Audrey Bernhardt, Shane McRae als Taylor Bowman, Libe Barer als Carly Bowman en Peter Gerety als Otto Bernhardt.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Brooklyn Potash
The Brooklyn Potash
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sneaky Pete