Sneaky Pete

7.5 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sneaky Pete krijgt derde seizoen bij Amazon

Amazon heeft bevestigd dat er een derde seizoen van de hitserie Sneaky Pete in de maak is. Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, heeft tijdens TCA aangekondigd dat de productie van seizoen drie volgende week in Los Angeles begint.

Een verlenging met een derde seizoen is niet onverwacht. Amazon kondigde in maart aan dat de productie van de serie van New York naar Californië verplaatst zou worden, omdat dat allerlei belastingvoordelen oplevert.

Sneaky Pete wordt gemaakt door Bryan Cranston en David Shore. In de hoofdrol is Giovanni Ribisi te zien als oplichter Marius, die de gevangenis verlaat om vervolgens achtervolgd te worden door de wrede gangster die hij ooit beroofde. Hij zoekt dekking voor zijn verleden door de identiteit van zijn celgenoot Pete aan te nemen.

Het tweede seizoen van Sneaky Pete wordt sinds maart aangeboden door Amazon.

Vorige aflevering
The Brooklyn Potash
The Brooklyn Potash
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00