Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Seizoen 2 van Sneaky Pete vanaf 9 maart te zien

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat de dramaserie Sneaky Pete terugkeert met een tweede seizoen vanaf vrijdag 9 maart.

De veelgeprezen Prime Original, een coproductie met Sony Pictures Television Studios, draait om de oplichter Marius (Giovanni Ribisi, Avatar) die als hij vrijkomt uit de gevangenis ontdekt dat hij achterna wordt gezeten door de gewelddadige gangster die hij ooit beroofde. Bij gebrek aan alternatieven besluit hij de identiteit van zijn ex-celgenoot Pete aan te nemen om aan zijn verleden te ontsnappen.

In het nieuwe seizoen staat Marius op het punt met een frisse start te beginnen als twee criminelen, die denken dat hij Pete is, zijn familie dreigen te vermoorden als hij ze niet leidt naar Pete’s vervreemde moeder Maggie (Jane Adams, Twin Peaks) en de miljoenen die ze stal van hun mysterieuze werkgever.

Met gevaar voor eigen leven moet Marius Maggie zien te vinden, de familie beschermen én zijn valse identiteit als Pete volhouden, terwijl hij tegelijkertijd probeert om het geld voor zichzelf te bemachtigen.

Sneaky Pete was vorig jaar de op één na meest gestreamde gescripte original serie met een 100% Rotten Tomatoes score.

“Het eerste seizoen is enorm goed ontvangen door zowel recensenten als kijkers en we kijken ernaar uit om een nieuw seizoen van Sneaky Pete te kunnen laten zien,” zegt Sharon Tal Yguado, Head of Scripted Series, Amazon Studios. “Graham en zijn team hebben een tweede seizoen gecreëerd waarin de belangen voor Marius en de rest nóg groter zijn.”

Sneaky Pete is geproduceerd door Bryan Cranston (Breaking Bad) en David Shore (The Good Doctor) met Graham Yost (The Americans), James Degus (All The Way), Michael Dinner en Fred Golan (Justified) als executive producers.

In de serie zijn rollen weggelegd voor Marin Ireland (Side Effects) als Julia Bowman, drievoudig Emmy-winnaar Margo Martindale (The Americans) als Audrey Bernhardt, Shane McRae (Still Alice) als Taylor Bowman, Libe Barer (Parenthood) als Carly Bowman en Peter Gerety (Prime Suspect) als Otto Bernhardt.
Vorige aflevering
The Brooklyn Potash
The Brooklyn Potash
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sneaky Pete