Smeris

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Finaleseizoen Smeris in januari te bekijken

In januari start het driedelige finaleseizoen van de politieserie Smeris bij BNNVARA op NPO 3.

Hoofdrolspelers Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge kruipen opnieuw in de rol van Theo en Willem in Smeris. Ook schrijver, acteur en oud-politicus Boris van der Ham maakt zijn opwachting in de Brabantse politieserie. Als museumdirecteur Jongsma heeft hij een cruciale rol in het slotakkoord van Smeris. Voor dit laatste seizoen hebben Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis een duet opgenomen van Meeuwis' nummer 'Brabant', waar de serie zich voor een groot gedeelte afspeelt. Smeris is vanaf zondag 19 januari 2020 drie weken te zien om 20.15 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Het team van politiebureau Tilburg kampt met een nijpend tekort aan personeel, waardoor criminelen vrij spel lijken te krijgen. Dan krijgen onze helden bovendien te maken met een kunstroof, waarvan de sleutel op Bonaire ligt. Natuurlijk gaan Willem en Theo er direct op af. In dit verhaal is een bijzondere cameo weggelegd voor de Nederlandse kunstdetective Arthur Brand die al veel gestolen kunst heeft teruggevonden. De oplettende kijker zal een bijzonder sieraad aan zijn vinger zien glinsteren: de in 2002 gestolen ring van de beroemde schrijver Oscar Wilde.

Het finaleseizoen van Smeris is vanaf 15 december 2019 al vooruit te kijken op NPO Start Plus. Smeris is een coproductie van Pupkin en BNNVARA.

Video on youtube
Vorige aflevering
Blijf bij me
Blijf bij me
05x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Smeris