Smeris

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

NPO 3-serie Smeris krijgt kort slotseizoen

De politieserie Smeris van BNNVARA krijgt een kort slotseizoen dat uit een klein aantal afleveringen bestaat.

Dat heeft Jeroen van Koningsbrugge vrijdag gezegd in de ochtendshow op 100% NL. Voor de fans zal het even slikken zijn dat het vijfde seizoen van Smeris waarschijnlijk de laatste is. "Ja, het klopt dat er een nieuw seizoen van Smeris aankomt. Ik denk dat dit het laatste seizoen gaat worden, we weten het nog niet zeker, maar zo voelt het. We willen er echt een eindverhaal van maken."

Het slotseizoen zal uit drie of vier afleveringen bestaan. "Wel is het idee om echt een heel heftig einde te maken, we breien er letterlijk een einde aan. Dat de serie op zijn einde loopt betekent niet dat er geen ambities meer zijn met Smeris. We zijn met het idee aan het spelen om films te gaan maken."

Het is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Smeris te zien is. Het vierde seizoen werd in maart dit jaar afgesloten.

Vorige aflevering
Aflevering 3: Blijf bij me
05x03
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2