Smeris

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jeroen van Koningsbrugge: 'Smeris gaat door'

Er gaan al een tijdje geruchten dat de populaire misdaadserie Smeris van BNNVARA na vier seizoenen stopt. Op 18 maart was de voorlopig laatste aflevering te zien.

Acteur Jeroen van Koningsbrugge was gisteren te gast bij Radio 10. Hij zei daar het volgende over een eventueel vervolg: “Officieel mag ik daar niets over zeggen. Maar het ziet ernaar uit dat we nog iets gaan maken! Dus maak je geen zorgen, het komt allemaal goed.”

Maar hoe zit het dan met het einde van het vierde seizoen? Veel fans vonden de afsluiter van het vierde seizoen verontrustend: het was net iets té harmonieus. “Dat was puur toeval”, lacht Van Koningsbrugge. “Het was zo’n heftig seizoen dat we dachten: laten we een keer positief eindigen.”

In de serie Smeris moet de doorgewinterde rechercheur Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) tegen zijn zin in een duo vormen met academische zij-instromer Willem Niessen (Dennis van de Ven).

Beluister hier het gesprek met Jeroen van Koningsbrugge:

Vorige aflevering
Aflevering 3: Blijf bij me
05x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_serie013
12 apr 2018 23:04 -
Goed bericht! De serie zit zeker niet op slot en kan met de verhaallijnen uit vorige seizoenen nog veel verschillende richtingen inslaan.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57