Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jeroen van Koningsbrugge: 'Smeris gaat door'

Er gaan al een tijdje geruchten dat de populaire misdaadserie Smeris van BNNVARA na vier seizoenen stopt. Op 18 maart was de voorlopig laatste aflevering te zien.

Acteur Jeroen van Koningsbrugge was gisteren te gast bij Radio 10. Hij zei daar het volgende over een eventueel vervolg: “Officieel mag ik daar niets over zeggen. Maar het ziet ernaar uit dat we nog iets gaan maken! Dus maak je geen zorgen, het komt allemaal goed.”

Maar hoe zit het dan met het einde van het vierde seizoen? Veel fans vonden de afsluiter van het vierde seizoen verontrustend: het was net iets té harmonieus. “Dat was puur toeval”, lacht Van Koningsbrugge. “Het was zo’n heftig seizoen dat we dachten: laten we een keer positief eindigen.”

In de serie Smeris moet de doorgewinterde rechercheur Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) tegen zijn zin in een duo vormen met academische zij-instromer Willem Niessen (Dennis van de Ven).

Beluister hier het gesprek met Jeroen van Koningsbrugge:

Vorige aflevering
Blijf bij me
Blijf bij me
05x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_serie013
12 apr 2018 23:04 -
Goed bericht! De serie zit zeker niet op slot en kan met de verhaallijnen uit vorige seizoenen nog veel verschillende richtingen inslaan.
Reageer
Smeris