Smeris

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jeroen van Koningsbrugge: 'Smeris gaat door'

Er gaan al een tijdje geruchten dat de populaire misdaadserie Smeris van BNNVARA na vier seizoenen stopt. Op 18 maart was de voorlopig laatste aflevering te zien.

Acteur Jeroen van Koningsbrugge was gisteren te gast bij Radio 10. Hij zei daar het volgende over een eventueel vervolg: “Officieel mag ik daar niets over zeggen. Maar het ziet ernaar uit dat we nog iets gaan maken! Dus maak je geen zorgen, het komt allemaal goed.”

Maar hoe zit het dan met het einde van het vierde seizoen? Veel fans vonden de afsluiter van het vierde seizoen verontrustend: het was net iets té harmonieus. “Dat was puur toeval”, lacht Van Koningsbrugge. “Het was zo’n heftig seizoen dat we dachten: laten we een keer positief eindigen.”

In de serie Smeris moet de doorgewinterde rechercheur Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) tegen zijn zin in een duo vormen met academische zij-instromer Willem Niessen (Dennis van de Ven).

Beluister hier het gesprek met Jeroen van Koningsbrugge:

Vorige aflevering
Blijf bij me
Blijf bij me
05x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_serie013
12 apr 2018 23:04 -
Goed bericht! De serie zit zeker niet op slot en kan met de verhaallijnen uit vorige seizoenen nog veel verschillende richtingen inslaan.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00