Smeris

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jeroen van Koningsbrugge: 'Smeris gaat door'

Er gaan al een tijdje geruchten dat de populaire misdaadserie Smeris van BNNVARA na vier seizoenen stopt. Op 18 maart was de voorlopig laatste aflevering te zien.

Acteur Jeroen van Koningsbrugge was gisteren te gast bij Radio 10. Hij zei daar het volgende over een eventueel vervolg: “Officieel mag ik daar niets over zeggen. Maar het ziet ernaar uit dat we nog iets gaan maken! Dus maak je geen zorgen, het komt allemaal goed.”

Maar hoe zit het dan met het einde van het vierde seizoen? Veel fans vonden de afsluiter van het vierde seizoen verontrustend: het was net iets té harmonieus. “Dat was puur toeval”, lacht Van Koningsbrugge. “Het was zo’n heftig seizoen dat we dachten: laten we een keer positief eindigen.”

In de serie Smeris moet de doorgewinterde rechercheur Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) tegen zijn zin in een duo vormen met academische zij-instromer Willem Niessen (Dennis van de Ven).

Beluister hier het gesprek met Jeroen van Koningsbrugge:

Vorige aflevering
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_serie013
12 apr 2018 23:04 -
Goed bericht! De serie zit zeker niet op slot en kan met de verhaallijnen uit vorige seizoenen nog veel verschillende richtingen inslaan.
Reageer

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3