Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

99% kans dat Smash wordt gecanceld

Fans van Smash zullen moeten genieten van de laatste afleveringen. De serie wordt in April verplaatst naar de zaterdag, ook wel de begraafplaats voor tv-series. Er zal dus hoogst waarschijnlijk geen derde seizoen komen voor Smash.

Toen Smash dit jaar terugkeerde voor een tweede seizoen, waren de kijkcijfers dramatisch, sindsdien gaat het bergafwaarts met Smash. NBC heeft daarom besloten niet alle kostbare kijkers van The Voice kwijt te willen raken en verplaatst de serie dus naar de Zaterdag.

Smash was vorig seizoen een aardige hit voor de in moeilijkheden verkerende zender, NBC. Deze was verplicht om de serie te vernieuwen. De grootse veranderingen in de serie hebben niet mogen baten en hoogstwaarschijnlijk zal de serie dus worden gecanceld.

Vinden jullie het jammer dat de serie gecanceld wordt?
Vorige aflevering
The Tonys
The Tonys
02x17
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
15 maa 2013 23:52 -
Zat vaak te denken om Smash te gaan kijken maar dan vooral om Debra Messing te zien, maar het is er nooit van gekomen. Toch maar eens doen.
Reageer
avatar_anonymous
16 maa 2013 07:30 -
Erg leuke serie 1 van mijn favorieten zelfs! Maar seizoen 2 is een stuk minder leuk dan seizoen 1 maar toch erg jammer...
Reageer
Smash