Sleepy Hollow

7.8 / 10
43 min
Thriller, Fantasy, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Sleepy Hollow-cast op de schop

In het vierde seizoen gooien de producenten van Sleepy Hollow het wederom over een andere boeg. Nadat de serie voor de derde reeks al een heuse metamorfose is ondergaan, zijn de plannen opnieuw omgegooid. Kortom, ook deze zomer gaat de cast op de schop. Lezersmededeling: Dit artikel kan spoilers bevatten.

Het derde seizoen van Sleepy Hollow telde acht vaste personages, waarvan slechts twee hoofdkarakters terugkeren in de nieuwe reeks. Bekend is dat Nicole Beharie, die het hoofdpersonage Abbie Mills speelde sinds de start, niet terugkeert na haar dood in de finale van het derde seizoen. Ook Nikki Reed, Shannyn Sossamon, Zach Appelman, Lance Gross en Jessica Camacho zien we niet meer terug in seizoen 4.

De reden van het vertrek van deze vaste karakters heeft deels te maken met een keuze die de producers maakte. Het vierde seizoen speelt zich namelijk niet af in het titelstadje Sleepy Hollow, maar in Washington, waar Ichabod Crane zijn strijd tegen het kwaad doorzet met een gloednieuw team. In het vierde seizoen zullen we vijf nieuwe vaste personages ontmoeten, aldus TVLine.com

Net als vorig seizoen wordt ook dit seizoen opgenomen in Atlanta. De vierde reeks zal uit dertien afleveringen bestaan, meldt een insider. In het voorjaar keert Sleepy Hollow terug op televisie bij Fox in een gloednieuwe setting met nieuwe karakters.
Vorige aflevering
Freedom
Freedom
04x13
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Petertjuh4
08 jul 2016 23:12 -
Hm ben benieuwd of het daadwerkelijk beter wordt met een nieuwe cast. Het verbaasde me dat de serie uberhaupt vernieuwd werd. We zullen zien wat het word..
Reageer
avatar_winthoos
11 jul 2016 08:43 -
Weet niet of dat wat wordt met het vervangen van al die vaste spelers???
Reageer
avatar_seriefan90
15 jul 2016 10:57 -
ik vind deze serie absoluut geweldig maar ik kan nu al voorspellen dat na seizoen 4 deze serie gecansseld gaat worden.
Reageer
avatar_winthoos
15 jul 2016 11:09 -
Ik denk het niet. Tom Mison heeft een geweldige rol. Maar dan wel samen met Nicole Beharie. Zij maken de show. Nu Nicole eruit is heb ik mijn vraagtekens???
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00