Sleepers

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor nieuwe Nederlandse thrillerserie Sleepers

De eerste twee afleveringen van de serie van Simon de Waal (Het gouden uur) zijn ook te zien op RTL 4.

De nieuwe serie Sleepers verschijnt op donderdag 8 december in zijn geheel bij Videoland, maar de zesdelige thriller krijgt die dag ook een speciale première op RTL 4, waar dan de eerste twee afleveringen worden uitgezonden. Videoland gaf vandaag ook de trailer voor de reeks vrij.

Sleepers

Robert de Hoog (Mocro Maffia) speelt in de serie de corrupte rechercheur Martin Oudkerk, die ooit als 'sleeper' bij de politie van Utrecht is geïnfiltreerd. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons, ook bekend als rapper Adje) hem meer naar de onderwereld trekken, moet hij een masker ophouden bij zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni) die zelf rechercheur is bij interne zaken. De serie werd geschreven door Simon de Waal (Het gouden uur) en De Hoog zelf.

de Hoog speelt al vier seizoenen de rol van 'Tatta" in Mocro Maffia, eveneens een Videoland-serie. De acteur was ook te zien in vele andere Nederlandse series als Red Light, Feuten en Soof: Een Nieuw Begin en een gastrol in de Duits-Frans-Italiaans-Amerikaanse misdaadserie Crossing Lines.

Teun Kuilboer speelde in onder andere de dramaserie Meiden van de Wit, De co-assistent en Commando's. Maryam Hassouni is bekend van haar rol als Dunya in Dunya & Desie, Deadline (2008), Flikken Rotterdam en het eerste seizoen van Oogappels.

Sleepers verschijnt op 8 december bij Videoland en de eerste twee afleveringen zijn dan om 20.30 uur te zien op RTL 4.
Video on youtube
Vorige aflevering
Inferno
Inferno
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sleepers