Slasher

7.1 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Slasher krijgt een derde seizoen bij Netflix

Netflix heeft de horrorserie Slasher een derde seizoen gegeven.

De serie, van Super Channel en Chiller, werd na het eerste seizoen overgenomen door Netflix. Een tweede seizoen, dat zich wederom afspeelde in Canada is ook te zien bij Netflix in Nederland. Nu heeft Netflix, zonder teveel ophef de serie een derde seizoen gegeven.

Het Twitteraccount maakte het nieuws bekend. Van alleen de tekst: ' #Slasher3 – In production. Cutting soon.' werden de fans al blij. Het account maakte in een korte video meteen de titel van de eerste aflevering bekend.


En met de verandering van de profiel- en coverfoto op Facebook werden de fans daar ook op de hoogte gebracht. Wanneer de serie te zien zal zijn bij Netflix, en uit hoeveel afleveringen het derde seizoen zal bestaan, is op dit moment nog niet bekend. Op dit moment mogen de fans zich verheugen op wederom een bloederig seizoen.
Vorige aflevering
3am to 6am
3am to 6am
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00
Het tweede seizoen van Beau Séjour is volgende maand te bekijken bij NPO. Het seizoen zal eerst verschijnen bij NPO Plus, daarna bij NPO 3 en op NPO Start.
Gisteren, 14:00
Dertig originals van Quibi, waaronder #Freerayshawn, zullen binnenkort verschijnen bij de streaminservice Roku. Later dit jaar verschijnen er nog meer titels.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse misdaadserie Panic gaat binnenkort in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice geeft vast een voorproefje met de trailer.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03