Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Kijktip van de Week! Slasher

Gecanceld en toch weer nieuw leven ingeblazen. Dat is de horror-anthologieserie Slasher die bij Netflix wereldwijd van start gaat in oktober.

Het eerste seizoen van de horrorserie Slasher werd besteld door Super Channel in Canada op 1 april 2016, in Amerika ging de serie Slasher in première bij Chiller op 4 maart 2016. In het eerste seizoen van de anthologieserie keerde een jonge vrouw terug naar het kleine stadje waar ze is geboren, Waterbury, waar ze in het middelpunt belandt van een reeks gruwelijke copycat-moorden van The Executioner, gebaseerd op de alom bekende, gruwelijke moord op haar ouders.

Het eerste seizoen van Slasher bereikte in de Verenigde Staten gemiddeld iets minder dan 100.000 kijkers. Dat gaf aanleiding tot het cancelen van de serie door Chiller en Super Channel, ondanks de over het algemeen goede reviews in Amerika. Op MijnSerie werd er één recensie geschreven. Gemiddeld is het cijfer op MijnSerie voor het eerste seizoen een ruime voldoende met een 7,2.

Maar Netflix dacht er net even anders over en besloot de serie op te graven en nieuw leven in te blazen met een tweede seizoen als een Netflix Original. Het tweede seizoen kreeg de titel Slasher: Guilty Party mee en er is in mei 2017 begonnen met de opnames in Orangeville, Ontario, Canada. Het tweede seizoen van Slasher is gesitueerd in de afgelegen Canadese, winterse wildernis. Het verhaal gaat over een groep van voormalige zomerkamp-mentoren die gedwongen zijn om terug te keren naar het geïsoleerde kamp om bewijs te verzamelen over een misdaad die ze begaan hebben in het verleden.

Embed from Getty Images
Leslie Hope (foto, 24, NCIS, Suits) gaat de hoofdrol spelen en de volgende acteurs keren terug: Paula Brancati (Degrassi: The Next Generation), Jim Watson (The Strain), Christopher Jacot (Eureka), Joanne Vannicola (Being Erica), Jefferson Brown (Degrassi: The Next Generation), en Dean McDermott (CSI). Nieuwe castleden zijn dit seizoen Lovell Adams-Gray (Dead of Summer), Kaitlyn Leeb (Shadowhunters: The Mortal Instruments), Rebecca Liddiard (Houdini & Doyle), Melinda Shankar (Degrassi: The Next Generation), Sebastian Pigott (Revenge), Paulino Nunes (Designated Survivor), Madison Cheeatow (Heartland), Ty Olsson (The 100) en Simu Liu (Taken). Het eerste seizoen van Slasher: The Executioner is te zien op Netflix wereldwijd.

Slasher: Guilty Party (seizoen 2) start op 17 oktober bij Netflix wereldwijd.


Vorige aflevering
Vengeance
Vengeance
05x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Slasher