Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Slasher toch vernieuwd met een tweede seizoen

Het eerste seizoen van de gecancelde horrorserie Slasher was te zien bij Chiller en is ook te zien op Netflix. Nu heeft TVA/AddikTV de serie nieuw leven ingeblazen.

De Slasher mag nog even doorgaan met het neermaaien van personen die hem niet aanstaan. De horrorserie Slasher, die gecanceld was door Chiller, krijgt een nieuw leven in de vorm van een tweede seizoen bij TVA/AddikTV. Of dit betekent dat het tweede seizoen ook bij Netflix te zien zal zijn, is niet bekendgemaakt.

Het tweede seizoen van Slasher zal in het najaar van 2017 van start gaan, de productie is bijna klaar. De serie, geproduceerd door Shaftesbury, is oorspronkelijk een antologieserie en het tweede deel krijgt als subtitel Slasher 2: Guilty Party mee. Leslie Hope (24, NCIS, Suits) gaat de hoofdrol spelen en de volgende acteurs zullen terugkeren: Paula Brancati (Degrassi: The Next Generation), Jim Watson (The Strain), Christopher Jacot (Eureka), Joanne Vannicola (Being Erica), Jefferson Brown (Degrassi: The Next Generation), en Dean McDermott (CSI). Nieuwe castleden zijn dit seizoen Lovell Adams-Gray (Dead of Summer), Kaitlyn Leeb (Shadowhunters: The Mortal Instruments), Rebecca Liddiard (Houdini & Doyle), Melinda Shankar (Degrassi: The Next Generation), Sebastian Pigott (Revenge), Paulino Nunes (Designated Survivor), Madison Cheeatow (Heartland), Ty Olsson (The 100) en Simu Liu (Taken).

Slasher is gesitueerd in de afgelegen Canadese winterse wildernis. Het verhaal gaat over een groep van voormalige zomerkamp-mentoren die gedwongen zijn om terug te keren naar het geïsoleerde kamp om bewijs te verzamelen over een misdaad die ze begaan hebben in het verleden.

Ben jij blij met deze vernieuwing?


Leslie Hope
Vorige aflevering
Vengeance
Vengeance
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Slasher