Slasher

7.1 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Slasher besteld door Shudder van AMC

De streamingdienst Shudder van AMC heeft een vierde seizoen van de Canadese anthologieserie Slasher besteld, het nieuwe seizoen zal daar exclusief te zien zijn.

Shudder heeft acht afleveringen besteld van Slasher. Het nieuwe seizoen van de horror anthologieserie Slasher wordt gelanceerd onder de naam Slasher: Flesh & Blood en zal exclusief te bekijken zijn bij Shudder in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw Zeeland. De eerdere drie seizoenen waren bij Netflix en Chiller te bekijken.

David Cronenberg (Scales Of Justice) zal een van de hoofdrollen vervullen in het vierde seizoen, waarin het verhaal draait om een rijke familie, die voor een reünie op een afgelegen eiland verblijven. Hun oude wonden en competitieve rivaliteit laaien op als de familie zich realiseert dat er een gemaskerde moordenaar op het eiland is, met de bedoeling hen één voor één wreed te vermoorden. Er zullen ook een aantal acteurs uit de voorgaande seizoenen terugkeren in een nieuwe rol, daarnaast voegen Rachael Crawford (Heartland), Jeananne Goosen (The Walking Dead), Sydney Meyer (Departure), en Alex Ozerov (The Americans) zich ook bij de cast.


David Cronenberg
Vorige aflevering
3am to 6am
3am to 6am
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_seriefan90
16 nov 2020 17:38 -
dus seizoen 4 niet te zien op netflix? :(
Reageer
avatar_renzoroy
16 nov 2020 17:50
Bijgewerkt op: 16 nov 2020 17:50
Nope. Exclusief op Shudder. Deze serie switched er maar op los :P ;)
Reageer

Laatste nieuws

Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Snöänglar (Snow Angels). We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00