Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Medische dramaserie Skymed vernieuwd met tweede seizoen

Skymed, een samenwerking tussen CBC en CBS Studios, is verlengd voor een tweede seizoen op Paramount+.

Het eerste seizoen van Skymed had negen afleveringen en verscheen in juli vorig jaar. De productie van seizoen twee is net begonnen en Sydney Kuhne (Ginny & Georgia), Ryan Ali (Ascension) en Nadine Whiteman-Roden (Designated Survivor) hebben zich bij de cast gevoegd.

Skymed is een medische avonturenserie met Natasha Calis, Morgan Holmstrom, Praneet Akilla, Aason 'Ace' Nadjiwan, Mercedes Morris, Thomas Elms, Kheon Clarke, Rebecca Kwan, Aaron Ashmore en Braeden Clarke.

De serie volgt de triomfen, hartzeer en beproevingen van verpleegkundigen en piloten in spe terwijl ze luchtambulances vliegen naar gebieden in het afgelegen noorden van Canada. In de afleveringen worden intense karakterreizen verweven met medische reddingen waar veel op het spel staat. Op 20.000 voet in de lucht worden deze medische hulpverleners uitgedaagd om op elkaar te vertrouwen om te overleven.

Skymed

Hier is de aankondiging van het tweede seizoen van Paramount+:

"Het tweede seizoen van negen afleveringen is nu in productie in Noord Manitoba en Ontario, met een ensemblecast onder leiding van Natasha Calis, Aason (Ace) Nadjiwon en Morgan Holmstrom.

De serie zal te zien zijn op CBC TV en CBC Gem in Canada en Paramount+ in de VS en Groot-Brittannië, Australië, Latijns-Amerika, Brazilië, Italië, Frankrijk en Duitsland.

Paramount+, CBC en Piazza Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat de productie van het tweede seizoen van de medische dramaserie SKYMED in Ontario en Manitoba is begonnen. De jonge medici en piloten die luchtambulances besturen keren terug voor meer leven, dood en drama in het luchtruim van het afgelegen noorden van Canada.

De serie is bedacht door Julie Puckrin en geïnspireerd door haar zus en zwager die elkaar ontmoetten tijdens het vliegen met luchtambulances. Terug in SKYMED zijn Natasha Calis als verpleegster Hayley Roberts, Aason (Ace) Nadjiwon als piloot Austen Bodie, Morgan Holmstrom als no-nonsense verpleegster Crystal Highway, Praneet Akilla als eerste officier Chopper, Thomas Elms als ijskoude piloot Captain Nowak, Mercedes Morris als eerste officier Lexi Martine en Kheon Clarke als verpleegster Tristan Green. Braeden Clarke herhaalt zijn terugkerende rol als Crystal's charmante geliefde, Jeremy Wood, en Aaron Ashmore keert terug als Wheezer, de wijsneuzige grote broer tegen wie iedereen opkijkt.

Tot de nieuwe castleden van het tweede seizoen behoren Sydney Kuhne als de vurige nieuwe boordarts Stef, Ryan Ali als de knappe jonge piloot Reese en Nadine Whiteman-Roden als Dr. Yana Noah."

Hoewel Nederland niet genoemd wordt in het persbericht is het eerste seizoen van Skymed hier wel te streamen op SkyShowtime.
Video on youtube
Vorige aflevering
Out with a Bang
Out with a Bang
02x09
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Skymed