Sistas

7.7 / 10
60 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sistas vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse komedieserie Sistas is verlengd met een tweede seizoen. Mogelijk kan de productie binnenkort al van start.

Sistas krijgt een tweede seizoen. De opnames van Sistas staan gepland om op 8 juli te beginnen, ondanks het coronavirus. De productie van Sistas vindt plaats bij Tyler Perry Studios. Toen Tyler Perry's The Oval werd verlengd met een tweede seizoen kondigde Tyler Perry zijn plan aan, waarmee de opnames van verschillende series weer opgepakt zal kunnen worden.

Sistas volgt een groep alleenstaande zwarte vrouwen uit verschillende lagen van de bevolking, die zich verbinden omdat ze allen single zijn. In een moderne wereld van sociale media en onrealistische relatiedoelen navigeren de vrouwen door de ups en downs van het leven, met hun gecompliceerde liefdesleven, carrière en vriendschap.


Cast van Sistas
Vorige aflevering
It's All About Pacing
It's All About Pacing
02x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Vandaag, 16:00
2
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Vandaag, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Vandaag, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Vandaag, 13:00
3
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Vandaag, 12:00
The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Gisteren, 15:00
2