Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sirens voorlopig niet stil te krijgen

De Dennis Leary en Bob Fisher sitcom Sirens (2014) is door USA Network vernieuwd voor een tweede seizoen van dertien afleveringen. Dat betekent dat USA Network doorgaat met de gescripte komedie.

De half uur durende sitcom speelt zich af in Chicago en draait om drie ambulancebroeders en hun collega politieagente. Ze zijn zeer professioneel als het om het werk gaat maar privé maken ze er een potje van. De castleden zijn Michael Mosley, Kevin Daniels, Kevin Bigley, Jessica McNamee en Josh Segarra.

“Sirens (2014) heeft een brede fan basis, en we zien er naar uit om deze uit te breiden met nieuwe kijkers, omdat seizoen twee meer oneerbiedige humor en lachen belooft,” verklaarde USA Network president Chris McCumber. “Wij zijn blij dat we onze partnerschap met Dennis Leary en Bob Fisher kunnen voortzetten, hun unieke schrijfstijl van geestige, vreemde en lach-of-ik-schiethumor heeft de enorme getalenteerde cast tot leven gebracht.”

Sirens eerste seizoen van tien afleveringen is op 1 mei afgerond, wanneer het tweede seizoen zal starten is niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
Sub-Primal Fears
Sub-Primal Fears
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sirens (US)