Siren (2018)

7.6 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Siren (2018) binnenkort op Ziggo

Het derde, tevens laatste, seizoen van Siren (2018) zal over een paar dagen te bekijken zijn bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen ging vorig jaar april in première.

Het eerste seizoen van Siren (2018) werd in 2018 uitgezonden, maar vorig jaar kwam er een eind aan de serie. Freeform besloot de serie na het derde seizoen te cancelen. Op 28 mei 2020 verscheen de allerlaatste aflevering bij het netwerk. Het derde en dus laatste seizoen is vanaf 8 april te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

De hoofdrol wordt gespeeld door de Belgische actrice Eline Powell (Game of Thrones). Siren (2018) vertelt het verhaal van de stad, Bristol Cove, waar de legende luidt dat er ooit zeemeerminnen woonden. Het leven van alle inwoners verandert als de legende waar blijkt te zijn en er een oorlog ontstaat tussen water en land.

Vorige aflevering
The Toll of the Sea
The Toll of the Sea
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vijfde seizoen van This Is Us krijgt twee afleveringen minder dan verwacht. Naar verluidt is het een corona gerelateerd besluit. Eind mei vindt de seizoensfinale plaats.
Vandaag, 13:00
Apple TV+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Ted Lasso bekend gemaakt, daarnaast is er een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De productie van de tweede Downton Abbey film is al van start. De film, waarin de originele cast zal terugkeren, wordt eind dit jaar verwacht.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Huss. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
3