Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen Siren (2018) verschijnt begin oktober bij Ziggo

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Siren (2018) vertelt het verhaal van de stad, Bristol Cove, waar de legende luidt dat er ooit zeemeerminnen woonden. Het leven van alle inwoners verandert als de legende waar blijkt te zijn en er een oorlog ontstaat tussen water en land. Het eerste seizoen van de fantasieserie verschijnt 8 oktober bij Ziggo Movies & Series. De serie is ook te bekijken op Videoland of Amazon Prime Video.

Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door de Belgische actrice Eline Powell (Game of Thrones). Verder vervullen onder andere Alex Roe (The Jury), Fola Evans-Akingbola (Death in Paradise), Rena Owen (The Straits) en Ian Verdun (Lucifer) een rol in Siren (2018). Siren (2018) ging in 2018 in première bij Freeform en eindigde dit jaar eind mei met een derde seizoen. De serie werd na het uitzenden van het derde seizoen namelijk niet vernieuwd met een vierde seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Toll of the Sea
The Toll of the Sea
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Siren (2018)