Siren (2018)

7.7 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen Siren (2018) verschijnt begin oktober bij Ziggo

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Siren (2018) vertelt het verhaal van de stad, Bristol Cove, waar de legende luidt dat er ooit zeemeerminnen woonden. Het leven van alle inwoners verandert als de legende waar blijkt te zijn en er een oorlog ontstaat tussen water en land. Het eerste seizoen van de fantasieserie verschijnt 8 oktober bij Ziggo Movies & Series. De serie is ook te bekijken op Videoland of Amazon Prime Video.

Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door de Belgische actrice Eline Powell (Game of Thrones). Verder vervullen onder andere Alex Roe (The Jury), Fola Evans-Akingbola (Death in Paradise), Rena Owen (The Straits) en Ian Verdun (Lucifer) een rol in Siren (2018). Siren (2018) ging in 2018 in première bij Freeform en eindigde dit jaar eind mei met een derde seizoen. De serie werd na het uitzenden van het derde seizoen namelijk niet vernieuwd met een vierde seizoen.

Vorige aflevering
The Toll of the Sea
The Toll of the Sea
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00