Silent Witness

8.2 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen 22 Silent Witness eind juni op NPO Plus

Het 22ste seizoen van Silent Witness verschijnt eind juni op NPO Plus en wordt wekelijks uitgezonden bij NPO 1 Extra.

Silent Witness is de langstlopende serie van de Britse zender BBC. De misdaadserie ging in 1996 in première en telt ondertussen al 23 seizoenen. Het 22ste seizoen is vanaf 26 juni te bekijken bij NPO Plus en vanaf 27 juni wekelijks te volgen bij NPO 1 Extra.

De serie Silent Witness volgt de activiteiten in een forensisch laboratorium. Daar worden lijken ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat FOX een serieus plan heeft voor een remake van de Britse misdaadserie.

Vorige aflevering
The Greater Good (2)
The Greater Good (2)
23x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2