Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Silent Witness vanaf 11 mei te zien op NPO 1

Silent Witness is een Britse dramaserie van de zender BBC One. Het negentiende seizoen van Silent Witness gaat op vrijdag 11 mei van start op NPO 1. De serie werd bedacht door Nigel McCrery.

De serie gaat over gebeurtenissen in een forensisch laboratorium. De politie en het Openbaar Ministerie roepen bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het lab. Daar worden lijken ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen.

Video on youtube


In de eerste seizoenen werd de hoofdrol in Silent Witness gespeeld door Amanda Burton, die na acht jaar de serie besloot te verlaten. Inmiddels wordt de meest centrale rol ingevuld door Emilia Fox, die gestalte geeft aan forensisch patholoog Nikki Alexander. Samen met haar team gaat ze op zoek naar de waarheid die door 'stille getuigen' verborgen wordt gehouden.

Embed from Getty Images
Emilia Fox

In de première van het negentiende seizoen krijgt Nikki te maken met de vermeende zelfmoord van een dj, waardoor ze moet denken aan een gelijksoortige zaak van een paar maanden eerder. Wanneer ze echter op zoek gaat naar de connectie tussen de twee slachtoffers, dreigt ze ook zelf in gevaar te komen.

De start van het negentiende seizoen van Silent Witness is te zien op NPO 1 bij KRO-NCRV op 11 mei om 20.25 uur.
Vorige aflevering
King’s Cross (2)
King’s Cross (2)
27x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Silent Witness