Silent Witness

8.2 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Silent Witness seizoen 23 in september te zien bij NPO

Het drieëntwintigste seizoen van Silent Witness verschijnt eerst op NPO Plus, niet veel later is het seizoen ook wekelijks te bekijken bij NPO 1 Extra.

Er zijn ondertussen al 23 seizoenen van de misdaadserie Silent Witness verschenen en er komen sowieso nog twee nieuwe seizoenen bij. Het drieëntwintigste en daarmee ook meeste recente seizoen verschijnt 11 september op NPO Plus. Het seizoen zal ook vanaf 20 september wekelijks te zien zijn bij NPO 1 Extra.Vorig jaar werd bekend dat FOX aan een remake werkt van de Britse misdaadserie. In de remake zal Melissa Leo (I'm Dying Up Here) een van de hoofdrollen gaan spelen. In de originele Britse serie spelen Emilia Fox (Merlin) en Amanda Burton (The Level) de hoofdrollen.

De serie draait om forensisch patholoog Sam Ryan, die het geschopt heeft tot "Professor of Forensic Pathology" aan de universiteit. Haar reputatie is haar vooruitgesneld en ze wordt veel gevraagd door zowel aanklagers als verdedigers. Bij haar werk krijgt Sam ondersteuning van haar collega's. Onderling zijn ze het echter wel niet altijd eens over de ware toedracht van een misdrijf.
Vorige aflevering
Matters of Life and Death, Part 2
24x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Silent Witness