Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Shrinking vernieuwd voor tweede seizoen

Apple TV+ heeft de donkere comedy-dramaserie Shrinking vernieuwd voor een tweede seizoen.

Met Jason Segel, Harrison Ford, Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie en Lukita Maxwell in de hoofdrollen, volgt de serie een therapeut (Segel) die na een groot persoonlijk verlies zijn patiënten precies vertelt wat hij denkt. Dit resulteert in grote veranderingen voor alle betrokkenen.

De serie ging in januari in première, en de tiende en laatste aflevering van het seizoen verschijnt op 24 maart.

Shrinking

Apple TV+ onthulde meer over de verlenging van de serie:

"Apple TV+ heeft vandaag bekendgemaakt dat Shrinking, de wereldwijd bejubelde comedyserie van Jason Segel, Bill Lawrence en Brett Goldstein, is verlengd voor een tweede seizoen na het doorslaande succes van het eerste seizoen. Sinds de première op Apple TV+ eerder dit jaar, is Shrinking geprezen als 'een van de grappigste series van 2023' evenals de 'meest charmante en levensbevestigende serie over rouw ooit gemaakt'. Publiek en critici hebben de serie geprezen om zijn 'hoogstaand schrijfwerk', 'memorabele prestaties' van acteurs Segel en Harrison Ford in een van zijn eerste televisierollen en een 'eerste klas en grondig charmante' cast die ook Jessica Williams, Christa Miller, Lukita Maxwell, Michael Urie en Luke Tennie bevat.

"We zijn al vanaf het begin dol op de innemende, ontroerende en hilarische wereld van Shrinking, en het is geweldig om te zien hoe het publiek over de hele wereld zich blijft verbinden met deze groothartige personages", aldus Matt Cherniss, hoofd programmering van Apple TV+. "We kunnen niet wachten tot kijkers ervaren wat de cast en het creatieve team voor seizoen twee in petto hebben."

Met Jason Segel en Harrison Ford in een van zijn eerste televisierollen, volgt Shrinking de rouwende therapeut Jimmy (gespeeld door Segel) die de regels begint te breken en zijn cliënten precies vertelt wat hij denkt. Zijn opleiding en ethiek negerend, ontdekt hij dat hij grote, tumultueuze veranderingen aanbrengt in de levens van mensen ... inclusief zijn eigen leven. Naast Segel en Ford (als Paul) spelen in de serie Jessica Williams (Gaby), Christa Miller (Liz), Lukita Maxwell (Alice), Michael Urie (Brian) en Luke Tennie (Sean).

Shrinking

Shrinking is gecreëerd door Bill Lawrence, Emmy Award-winnende Ted Lasso-acteur, schrijver en mede-uitvoerend producent Brett Goldstein, en Segel. Het wordt geproduceerd door Warner Bros. Television, waar Lawrence en Goldstein onder een algemene overeenkomst vallen, en Lawrence's Doozer Productions. Lawrence, Segel, Goldstein, Neil Goldman, James Ponsoldt, Randall Winston, Jeff Ingold en Liza Katzer zijn de uitvoerende producenten. Lawrence, Segel en Goldstein schreven de eerste aflevering, die werd geregisseerd door Ponsoldt (Sorry For Your Loss, Daisy Jones & The Six).

Shrinking voegt zich bij de alom geprezen originele Apple TV+ series die onlangs zijn verlengd, waaronder Acapulco, Tehran, Bad Sisters, Surface, Trying, Physical, Loot, Slow Horses, For All Mankind, Pachinko, The Afterparty, het tweede seizoen van Emmy- en AFI Award winnaar Schmigadoon!, Swagger seizoen twee, en het tweede seizoen van het met 14 Emmy Award's genomineerde Severance.
Video on youtube
Vorige aflevering
Closure
Closure
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
11 maa 2023 10:06 -
Super goede serie en een tweede seizoen is dan ook zeker verdiend!
Reageer
Shrinking