Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor AppleTV+ comedyserie Shrinking

Shrinking komt binnenkort naar AppleTV+. De streamingdienst heeft een premièredatum vastgesteld voor de nieuwe comedyserie met Jason Segel en Harrison Ford in de hoofdrollen.

Christa Miller (Cougar Town), Jessica Williams (Love Life (2020)), Michael Urie (Ugly Betty), Luke Tennie (Deadly Class) en Lukita Maxwell (Generation) spelen ook mee in Shrinking, die een therapeut (Segal) volgt die de regels breekt en zijn patiënten precies vertelt hoe hij over hun problemen denkt.

AppleTV+ onthulde meer over de serie in een persbericht:

"AppleTV+ onthulde vandaag de premièredatum en een eerste blik op Shrinking, de nieuwe tiendelige comedyserie met Jason Segel in de hoofdrol en geschreven door Emmy Award-winnaar Bill Lawrence, Emmy Award-winnaar Ted Lasso-acteur, schrijver en mede-uitvoerend producent Brett Goldstein en Segel. Shrinking, met Harrison Ford in een van zijn eerste grote televisierollen, gaat wereldwijd in première met de eerste twee afleveringen op vrijdag 27 januari op AppleTV+, gevolgd door elke vrijdag wekelijks een nieuwe aflevering.

Shrinking

Shrinking volgt een rouwende therapeut (gespeeld door Segel) die de regels begint te breken en zijn cliënten precies vertelt wat hij denkt. Zijn opleiding en ethiek negerend, ontdekt hij dat hij grote, tumultueuze veranderingen aanbrengt in de levens van mensen ... inclusief zijn eigen leven.

Naast Segel en Ford spelen in Shrinking Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie en Lukita Maxwell.

De nieuwe serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television, waar Lawrence onder een algemene deal valt, en Lawrence's Doozer Productions. Lawrence, Segel, Goldstein, Neil Goldman, James Ponsoldt, Randall Winston, Jeff Ingold en Liza Katzer zijn de uitvoerende producenten. Lawrence, Segel en Goldstein creëerden de serie en schreven de eerste aflevering, die werd geregisseerd door Ponsoldt.

Shrinking is de derde samenwerking tussen Apple, Lawrence en Warner Bros. Television, naast het wereldwijde fenomeen Ted Lasso en de aankomende dramaserie Bad Monkey. Goldstein speelt momenteel de hoofdrol en is schrijver en mede-uitvoerend producent van Ted Lasso, dat onlangs voor het tweede jaar op rij de Primetime Emmy Award voor beste comedyserie heeft gewonnen, evenals een overwinning in Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series voor Goldstein.

De serie voegt zich bij een groeiend aanbod van succesvolle en bekroonde comedyseries op Apple TV+, waaronder Ted Lasso, Mythic Quest, Schmigadoon!, Physical, The Afterparty, Central Park, Bad Sisters, Trying en meer.
Vorige aflevering
Closure
Closure
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shrinking