Shrill

7.6 / 10
45 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu vernieuwd Shrill met een derde seizoen

Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.

Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West bedachten samen de komedieserie, die gebaseerd is op het boek Shrill: Notes from a Loud Woman van Lindy West. De serie ging in 2019 in première. Hulu heeft Shrill verlengd met een derde seizoen. Het nieuwste seizoen zal uit acht afleveringen bestaan.

Aidy Bryant (Saturday Night Live) bedacht niet alleen de serie, maar speelt ook de hoofdrol van Annie. In Shrill probeert Annie het te maken als journalist, maar ze moet omgaan met slechte vriendjes, zieke ouders, een perfectionistische baas en de wereld om haar heen die haar niet goed genoeg vindt vanwege haar gewicht. Ze realiseert zich dat ze net zoveel waard is als ieder ander en gaat hier ook naar handelen.


Aidy Bryant in Shrill
Vorige aflevering
HR
HR
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00