Shrill

7.5 / 10
45 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu vernieuwd Shrill met een derde seizoen

Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.

Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West bedachten samen de komedieserie, die gebaseerd is op het boek Shrill: Notes from a Loud Woman van Lindy West. De serie ging in 2019 in première. Hulu heeft Shrill verlengd met een derde seizoen. Het nieuwste seizoen zal uit acht afleveringen bestaan.

Aidy Bryant (Saturday Night Live) bedacht niet alleen de serie, maar speelt ook de hoofdrol van Annie. In Shrill probeert Annie het te maken als journalist, maar ze moet omgaan met slechte vriendjes, zieke ouders, een perfectionistische baas en de wereld om haar heen die haar niet goed genoeg vindt vanwege haar gewicht. Ze realiseert zich dat ze net zoveel waard is als ieder ander en gaat hier ook naar handelen.


Aidy Bryant in Shrill
Vorige aflevering
HR
HR
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00