Shop Class

-
45 min
Competitie-programma
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkDisney+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:Disney+
Shop Class is een Amerikaans competitieprogramma van de zender Disney+. De serie ging in première op 28 februari 2020.

Een nieuwe wedstrijdserie met teams van jonge bouwers, die de taak hebben om unieke creaties te ontwerpen, bouwen en testen. In elke aflevering zal een panel van experts hun werk evalueren en testen op basis van ontwerpcreativiteit en functionaliteit bouwen. In de laatste aflevering krijgt één team de naam "Shop Class" Champs.

Jeugdige vindingrijkheid is te zien in deze nieuwe wedstrijdserie met teams van inventieve studenten die belast zijn met het ontwerpen, bouwen en testen van nieuwe constructies om te strijden voor de titel van Shop Class Champs. In elke aflevering presenteren ze hun werk aan een panel van experts die hun projecten beoordelen op basis van engineering, ontwerp en de laatste test van de build.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Shop Class.