Shooter (2016)

7.9 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6.5
anonymous geeft "Shooter (2016) - Seizoen 3" een 6.5.
Geschreven door anonymous op 6 Oktober 2018.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Shooter (2016) - Seizoen 3

De afleveringen van het derde seizoen van Shooter verschenen per week op Netflix. Normaal vind ik dit niet erg en kan ik een serie op deze manier goed volgen, alleen bij dit derde seizoen van Shooter moest ik telkens opnieuw de voorstukjes bekijken. Meestal betekent dit niet veel goeds...

Shooter (2016)
© USA Network


Shooter is gebaseerd op de film, het eerste seizoen gaat hier dieper op in. Dit seizoen heb ik met veel plezier gekeken. Ook seizoen twee bleef nog wel mijn interesse vasthouden, maar seizoen drie... Typisch een Amerikaanse serie die te lang doorgaat met hetzelfde verhaal. Same old, same old... De hoofdpersoon Bob Lee werkt zich telkens in de nesten, continu de druk van het beschermen van het gezin (waar hij nooit is) en het oplossen van zijn eigen 'missies'.

In dit seizoen gaan we weer verder met de moord op zijn vader en de geheimzinnige organisatie Atlas. Zijn 'vrienden' werken hier aan mee en alles lijkt met elkaar verbonden te zijn. Zijn constante drang om het gevaar op te zoeken en missies te volbrengen draagt niet bij aan zijn huwelijk en gezinsleven. Dit komt nu iets vaker en beter in beeld, wat je als kijker wel iets betrokken maakt met zijn vrouw en het feit wat Bob Lee allemaal aan het doen is.

Maar verder is de verhaallijn erg dun. Sommige scenes zijn nog wel oké, met wat spanning of te gekke schietpartijen/ontploffingen. Als kijker denk je dan even dat we weer de goede kant op gaan. Maar na een aflevering blijkt dat we het cirkeltje toch weer rond zijn. Aan het einde van het seizoen ben ik redelijk blij dat ik deze serie eindelijk heb afgekeken, het gevoel 'ik heb het gehaald' overheerst. Een magere 6.5, omdat er toch nog leuke scenes inzaten.
Volg Shooter (2016)
Vorige aflevering
Red Light
Red Light
03x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shooter (2016)