Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Shooter krijgt geen vervolg bij USA Network

Er komt geen vierde seizoen van de serie Shooter (2016). Het Amerikaanse televisienetwerk USA Network heeft ervoor gekozen de serie te annuleren wegens een gebrek aan populariteit.

De dramaserie, met acteur Ryan Phillippe in de hoofdrol, is gebaseerd op de film Shooter uit 2007. Volgens The Hollywood Reporter keken er wereldwijd 1,5 miljoen mensen naar de serie. En dat is niet erg veel. Producent Paramount probeert nu Shooter (2016) bij een ander netwerk onder te brengen zodat er mogelijk toch een vervolg kan komen.

Tijdens het tweede seizoen brak hoofdrolspeler Philippe zijn been, waardoor het seizoen twee afleveringen werd ingekort, iets waarover hij zich schuldig voelde. "Ons seizoen moest worden ingekort. Ook was het nog maar de vraag hoe ik terug zou komen na de beenbreuk en hoe ik zou functioneren."

Video on youtube


Seizoen drie van Shooter (2016) kreeg vervolgens meer afleveringen, dertien in totaal. De laatste aflevering van dat seizoen komt op 13 september uit. Shooter (2016) werd meerdere keren uitgesteld vanwege schietpartijen in de VS. Philippe speelt in de serie een voormalig militaire scherpschutter. In Nederland is de serie bij Netflix te zien.
Vorige aflevering
Red Light
Red Light
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
16 aug 2018 12:00 -
Toch zonde.. De serie heeft een 'no bullsh#t, just action' beleid. Iets wat ik enorm kan waarderen. Ik kijk dan ook elke week nog graag naar een nieuwe aflevering.

De kijkcijfers zijn wel echt enorm gedaald. Het gemiddelde lag in seizoen 1 op 1,4~, in season 2 op ~1,2 en in seizoen 3 op ~0,7 (volgens de Nielsen cijfers).
Reageer
avatar_Slafes
16 aug 2018 23:26 -
Vreemd, gisteren nog een bericht gelezen dat er toch een seizoen 4 zou komen... Nu toch niet. In ieder geval, seizoen 1 vond ik super, seizoen 2 volgde ik nog de dag van verschijnen op Netflix, seizoen 3 echter... Sorry, ze waren me na 3 afleveringen hopeloos kwijt. Geen spanning, van hot naar her... Heb zelfs niet meer verder gekeken. Misschien voor wanneer er eens echt niets meer te zien is... Jammer want was een serie waar er nu eens echt werk in gestoken was met de "schiet" scenes zodat ze erg dicht tegen de realiteit aan zaten...
Reageer
avatar_renzoroy
16 aug 2018 23:46
dat was dan waarschijnlijk fake news :P
Reageer
Shooter (2016)