Shetland

8.2 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Shetland binnenkort te zien op NPO2

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.

Shetland is gebaseerd op een reeks thrillers van de succesvolle misdaadschrijfster Ann Cleeves. Er zijn inmiddels vijf seizoen van de serie gemaakt, deze zijn alle vijf al beschikbaar bij NPO Plust. Het vierde seizoen is vanaf 15 juni ook wekelijks te bekijken bij NPO2 en verschijnt dan ook op NPO Start.

Shetland gaat over Jimmy Perez (Douglas Henshall, In Plain Sight (2016)), een plaatselijke politie-inspecteur. Hij is een echte Shetlander die jaren elders heeft gewoond, maar samen met zijn veertienjarige dochter is teruggekeerd naar zijn geboortegrond. De serie is ook al vernieuwd met een zesde en zevende seizoen.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00