Shetland

8.3 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Shetland binnenkort te zien op NPO2

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.

Shetland is gebaseerd op een reeks thrillers van de succesvolle misdaadschrijfster Ann Cleeves. Er zijn inmiddels vijf seizoen van de serie gemaakt, deze zijn alle vijf al beschikbaar bij NPO Plust. Het vierde seizoen is vanaf 15 juni ook wekelijks te bekijken bij NPO2 en verschijnt dan ook op NPO Start.

Shetland gaat over Jimmy Perez (Douglas Henshall, In Plain Sight (2016)), een plaatselijke politie-inspecteur. Hij is een echte Shetlander die jaren elders heeft gewoond, maar samen met zijn veertienjarige dochter is teruggekeerd naar zijn geboortegrond. De serie is ook al vernieuwd met een zesde en zevende seizoen.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00