She's Gotta Have It

7.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kijktip van de Week! She’s Gotta Have It

Spike Lee’s film She's Gotta Have It uit 1986 is tot serie gemaakt voor en bij Netflix.

In 1986 kwam Spike Lee met een krachtig regiedebuut She's Gotta Have It. Niet alleen was Lee regisseur, maar hij heeft ook de film ge-edit en hij speelde er een rol in. Nu meer dan 30 jaar later heeft Netflix een serie besteld met tien afleveringen van elk 30 minuten. Het wordt het eerste regiedebuut van Spike Lee op de televisie en hij gaat ook de serie produceren.De serie She's Gotta Have It wordt net als de film geschreven worden door Lee en gaat over Nola Darling, die drie verschillende seksuele relaties heeft. Elke man wil dat ze zich exclusief aan hem bindt, maar Nola weigert om in bezit te zijn van één enkele partner. Behalve de zoektocht naar seksuele vrijheid, staat ook de struggle met zichzelf centraal. Nola zal, net als in de film, in de serie de centrale rol gaan spelen. DeWanda Wise (Shots Fired) zal de rol van Nola op zich gaan nemen. Cleo Anthony (Extant), Lyriq Bent (Mary Kills People) en Anthony Ramos (Will & Grace) zullen de mannen in Nola’s leven gaan spelen.
Embed from Getty ImagesDeWanda Wise

Met zijn speelfilmdebuut She's Gotta Have It brak Spike Lee in een klap door in de internationale filmwereld; de komedie rond de seksueel vrijgevochten Nola Darling maakte van Lee zelfs een woordvoerder van de Afro-Amerikaanse culturele gemeenschap. She's Gotta Have It werd in twaalf dagen gedraaid - op 16mm - en geldt als schoolvoorbeeld van inventieve low-budgetproductie. Lee schreef, regisseerde en speelde de koerier Mars in She's Gotta Have It en leverde een sexy, grappige en bitter-romantische bespiegeling over de liefde af, herkenbaar voor iedereen ongeacht huidskleur. De film won de Prix de Jeunesse in Cannes. Uiteraard is het afwachten hoe de Netflix serie She's Gotta Have It het gaat doen.

She's Gotta Have It, gaat op 23 november 2017 in première bij Netflix.


Embed from Getty Images
Spike Lee
Vorige aflevering
#IAmYourMirror
#IAmYourMirror
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00