Sherlock

8.5 / 10
88 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sherlock vanaf 4 mei bij 13th STREET

Na de BBC vorige zomer, en de KRO afgelopen herfst zendt nu ook 13th STREET Universal de driedelige Britse hitserie Sherlock uit.

In deze enorm populaire herbewerkingen van de Sherlock Holmes mysteries is Benedict Cumberbatch te zien als Sherlock Holmes en Martin Freeman (The Office) als Doctor John Watson.

Sherlock kan een softwareontwerper herkennen aan zijn stropdas en een piloot aan zijn duim, dankzij zijn enorme analytische vaardigheden. Hij gaat de verveling te lijf door ingewikkelde misdaden op te lossen. Dankzij een toevallige ontmoeting komt John Watson in zijn leven. De twee mannen zijn zo verschillend als het maar zijn kan, maar samen binden ze de strijd tegen de misdaad aan. Dankzij het intellect van Sherlock en het pragmatisme van John vormt het stel een onverslaanbaar team. Samen ontwarren ze cryptische aanwijzingen, zitten ze achter levensgevaarlijke moordenaars aan en lossen ze schijnbaar onoplosbare misdaden op.

Première, woensdag 4 mei om 20.30 uur, daarna elke woensdag om 20.30 uur

Bron: Universal Networks International
Vorige aflevering
The Final Problem
The Final Problem
04x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Vandaag, 15:00
2
Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.
Vandaag, 11:00
3
Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
5
Het eerste seizoen ging op 9 oktober opnieuw van start bij Videoland, en de fans hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
2
Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Gisteren, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Gisteren, 15:00
1