Sherlock

8.5 / 10
88 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sherlock krijgt een vierde seizoen

Volgens Steven Moffat, showrunner en uitvoerend producent, zijn er al plannen voor een vierde seizoen van Sherlock. Het script van seizoen vier is al gepland. Moffat verklaarde ook dat het geen zin zou hebben om een film van Sherlock te maken omdat elke aflevering al anderhalf uur duurt en zo in de bioscoop uitgebracht zouden kunnen worden. Moffat hintte zelfs dat er plannen zijn voor seizoen vijf van de enorm populaire serie.

Moffat: "We hebben plannen – maar dat zijn geen plannen om de wereld op te blazen, of een beroemd persoon te casten – ze zijn meer van, hoe kunnen we nog meer spannende plottwisten aan de serie toevoegen? En ik denk dat we een paar knallers hebben!" Moffats verklaring kwam nadat Mark Gattis (mede-bedenker) onthulde dat ze zo lang mogelijk met de serie willen doorgaan. "We gaan door zolang we nog adem kunnen halen! Benedict en Martin willen ook erg graag doorgaan, we willen allemaal zo lang mogelijk doorgaan. Ik vind het idee dat ze straks dik in de vijftig zijn en we nog steeds Sherlock mogen maken geweldig".

Sherlock seizoen drie behaalde meer kijkers dan seizoen één en twee. De derde en laatste aflevering "His Last Vow" eindigde zondag 12 januari met een enorme twist en 8,77 miljoen kijkers.
Vorige aflevering
The Final Problem
The Final Problem
04x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_anonymous
13 jan 2014 21:29 -
Goh, dat zagen we niet aankomen na het einde van seizoen 3 :p.
Reageer
avatar_anonymous
14 jan 2014 00:01 -
Moet nog met de serie beginnen, maar de duur van de afleveringen weerhoud mij er een een beetje van.
Reageer
avatar_anonymous
14 jan 2014 00:23 -
Ik vind 3 ep van 90 min veels te weinig. Gelukkig nog 3 erbij, moet seizoen 2 nog steeds zien.
Reageer
avatar_anonymous
14 jan 2014 02:01 -
@Nol

Tijd gaat snel voorbij als je deze serie kijkt.
Reageer
avatar_anonymous
14 jan 2014 02:26 -
Een aflevering van Sherlock zijn er toch twee van Sons of Anarchy ;) Maar moet er toch maar eens aan beginnen, reacties op de serie zijn veelal meer dan positief.
Reageer
avatar_Roeman
14 jan 2014 09:21 -
@Nol, je niet laten tegen houden door de lengte. Je vliegt er zo doorheen, voor je het weet is de aflevering afgelopen en je hebt niet eens gemerkt dat je anderhalf uur heb gezeten. De serie is zo goed dat je mee gezogen wordt in het verhaal en dat maakt dat het korter voelt dan het werkelijk is. En je moet niet vergeten het zijn maar 3 afleveringen helaas. Ik raad je toch echt aan om te gaan kijken. Er zijn weinige detectiveseries beter dan dit ;-)
Reageer
avatar_eenhoorn1
04 feb 2014 10:27 -
Een van de beste series ooit gemaakt! Ga dit zien allemaal!!
Reageer

Laatste nieuws

NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Gisteren, 14:00