She-Hulk: Attorney at Law

-
50 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor She-Hulk: Attorney at Law

Het wordt een kolossale groene zomer op Disney+.

Marvel's She-Hulk: Attorney at Law, met in de hoofdrol Tatiana Maslany (Orphan Black) in de titelrol, gaat op woensdag 17 augustus in première.

De aankondiging werd officieel gemaakt tijdens Disney's Upfront-presentatie in New York, waar de streamer ook de eerste officiële trailer onthulde.


Naast Maslany als Jennifer Walters alias She-Hulk, bevat de cast van de serie ook onder andere Mark Ruffalo (I Know This Much Is True) als Bruce Banner alias The Hulk, Tim Roth (Tin Star) als Emil Blonsky alias Abomination, Ginger Gonzaga (Kidding) als Jennifer's BFF, Renée Elise Goldsberry (Girls5Eva) als Amelia, Jameela Jamil (The Good Place) als Titania.

She-Hulk is de nieuwste in een lange reeks van Marvel-series geproduceerd voor Disney+. Eerdere releases waren Marvel's WandaVision, Marvel's The Falcon and the Winter Soldier, Marvel's Loki, Marvel's What If...?, Marvel's Hawkeye en Marvel's Moon Knight. Nog te komen zijn Ms. Marvel , Secret Invasion en Ironheart , naast tal van andere series en vakantie-specials.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_JanWillemK
20 Mei 2022 17:40 -
Ik heb zo mijn twijfels over de CGI.. het ziet er niet uit.
Nou zijn gezichtsuitdrukkingen uiteraard enorm moeilijk, maar ik hoop toch wel op wat verbetering tegen de tijd dat de serie uitkomt.

Maar goed, Tatiana Maslany, wat een enorm goede actrice.
Reageer
avatar_E71
20 Mei 2022 18:07 -
Dit ziet er toch zo stom uit.
Reageer
avatar_The_Phenom
20 Mei 2022 18:42 -
Het lijkt wel een jaloerse zusje uit Avatar.
Reageer
avatar_E71
22 Mei 2022 18:58
Bijgewerkt op: 22 Mei 2022 18:59
Van de komende Avatar films verwacht ik wel wat meer, aangezien de producer er al tig jaren aan werkt.
Reageer
avatar_BlackBiker
20 Mei 2022 18:58 -
Hoezeer ik ook fan ben van Tatiana Maslany na haar mega prestatie in Orphan Black (één van mijn favo series), blijf ik bij dit zo iets hebben van "Wat? Speel jij de Hulk? En je kon zo goed acteren!". Het lijkt me een kinderserie met nogal flauwe humor.
De CGI ziet er inderdaad niet uit (ik heb tekenfilms gezien die er beter uit zien) en dit lijkt weer zo'n saaie voorspelbare Marvel eenheidsworst te worden.

Maar.... puur vanwege Tatiana ga ik in elk geval de eerste episode kijken. Ik verwacht het niet, maar wie weet verrast het me.
Reageer
avatar_Sproet2jes
24 Mei 2022 21:41 - 24 Mei 2022 23:57
Ga zeker een poging wagen, absoluut geen fan van de Hulk of she Hulk, maar wel van Tatiana Maslany. ;)
Reageer
She-Hulk: Attorney at Law