Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Charlie Hunnam krijgt hoofdrol in AppleTV+ serie Shantaram

Jax Teller uit Sons of Anarchy keert terug op televisie als Lin in de nieuwe AppleTV+ serie Shantaram.

Het gelijknamige boek van Gregory David Robert staat aan de basis van de nieuwe AppleTV+ serie Shantaram. Het boek en de misdaadserie verteld het verhaal van Lin (Hunnam, foto), een Australiër die zich in de onderwereld van India schuilhoud na te zijn ontsnapt uit de gevangenis. Hij probeert in India een nieuw leven op te bouwen maar wordt op de hielen gezeten door een agent, gespeeld door Richard Roxburgh (Rake). Rahika Apte (Sacred Games) zal in de nieuwe serie een journaliste gaan spelen.



Het boek zal worden bewerkt voor televisie door Eric Warren Singer. Justin Kurzel zal de eerste twee afleveringen gaan regisseren. De rol van Lin is de eerste voor Hunnam nadat Sons of Anarchy zeven jaar geleden er mee ophield. Het boek dat in 39 talen is vertaald en gepubliceerd werd wereldwijd meer dan zes miljoen keer verkocht. Johnny Depp had eerder plannen om het boek te gaan verfilmen, maar die plannen zijn nooit van de grond gekomen.

De opnames van Shantaram zal in oktober van start gaan. Wanneer de serie bij AppleTV+ in première zal gaan is nog niet bekend gemaakt.
8304 Shantaram
Vorige aflevering
All the Way From There Just to Get to Here
All the Way From There Just to Get to Here
01x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shantaram