Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Shannara Chronicles gecanceld door MTV, Spike TV neemt het over

Op 20 april 2016 werd de MTV fantasyserie vernieuwd met een tweede seizoen. Nu is het gecanceld door MTV, maar Spike TV neemt The Shannara Chronicles over.

The Shannara Chronicles zijn gecanceld bij MTV, maar een tweede seizoen zal er toch komen bij het netwerk Spike TV (die binnenkort Paramount Network gaat heten), en daar zal het in het najaar worden uitgezonden.

In een verklaring zei MTV: “Na vele afwegingen, is besloten om het tweede seizoen van The Shannara Chronicles te verplaatsten naar Spike. We zijn vereerd om te hebben gewerkt met onze buitengewone partners, Sonar Entertainment, samen met de fantasy-visionairs en uitvoerend producenten Al Gough, Miles Millar, Jon Favreau, Jonathan Liebesman en Dan Farah, samen met uitvoerend producent en bestseller auteur van de boekenreeks, Terry Brooks. We zijn heel blij dat de fans van deze geliefde franchise de karakters en episch verhaal waar zij van houden kunnen blijven volgen.”

De toekomst van The Shannara Chronicles blijft echter heel onzeker, een derde seizoen zit er misschien niet in vanwege de overgang naar Spike TV en de merkverandering van Spike TV.

Ben jij blij The Shannara Chronicles toch nog uitgezonden gaan worden bij Spike?


Vorige aflevering
Blood
Blood
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Shannara Chronicles