Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Emmy Rossum verlaat cast van Shameless (US)

Het negende seizoen van Shameless (US) gaat op 9 september van start bij Showtime. Actrice Emmy Rossum is daarin nog te zien.

Maar daarna verlaat zij de cast. Dat hebben Showtime en producent Warner Bros. TV laten weten. Emmy Rossum, die in 100 afleveringen de rol speelde van Fiona Gallagher, heeft zelf besloten te stoppen.

Embed from Getty Images
Emmy Rossum

Showtime President of Programming Gary Levine: "We waren teleurgesteld toen Emmy Rossum ons liet weten dat het komende negende seizoen van Shameless (US) haar laatste zou zijn. Maar we hebben een overweldigend gevoel van vreugde en dankbaarheid voor haar geïnspireerde werk aan deze serie. Het succes is beslist mede aan haar te danken."

Rossum plaatste donderdag het onderstaande emotionele bericht op Facebook.



Naar verluidt heeft zij besloten de cast te verlaten omdat ze het niet eens was met de salarisonderhandelingen. Warner Bros. bood naar verluidt zowel Rossum als William H. Macy hetzelfde salaris aan, maar Rossum wenste een hoger bedrag.

Zie ook het artikel Het negende seizoen van Shameless (US) krijgt meer afleveringen dat MijnSerie op 7 augustus publiceerde.
Vorige aflevering
Father Frank, Full of Grace
Father Frank, Full of Grace
11x12
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shameless (US)