Shameless (US)

8.4 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Emmy Rossum verlaat cast van Shameless (US)

Het negende seizoen van Shameless (US) gaat op 9 september van start bij Showtime. Actrice Emmy Rossum is daarin nog te zien.

Maar daarna verlaat zij de cast. Dat hebben Showtime en producent Warner Bros. TV laten weten. Emmy Rossum, die in 100 afleveringen de rol speelde van Fiona Gallagher, heeft zelf besloten te stoppen.

Embed from Getty Images
Emmy Rossum

Showtime President of Programming Gary Levine: "We waren teleurgesteld toen Emmy Rossum ons liet weten dat het komende negende seizoen van Shameless (US) haar laatste zou zijn. Maar we hebben een overweldigend gevoel van vreugde en dankbaarheid voor haar geïnspireerde werk aan deze serie. Het succes is beslist mede aan haar te danken."

Rossum plaatste donderdag het onderstaande emotionele bericht op Facebook.Naar verluidt heeft zij besloten de cast te verlaten omdat ze het niet eens was met de salarisonderhandelingen. Warner Bros. bood naar verluidt zowel Rossum als William H. Macy hetzelfde salaris aan, maar Rossum wenste een hoger bedrag.

Zie ook het artikel Het negende seizoen van Shameless (US) krijgt meer afleveringen dat MijnSerie op 7 augustus publiceerde.
Vorige aflevering
"Gallavich!"
10x12
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2