Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Het negende seizoen van Shameless (US) krijgt meer afleveringen

Er is goed en slecht nieuws voor de fans van de Showtime dramedy Shameless (US). Het goede nieuws is: er komen meer afleveringen. Het slechte nieuws: de serie wordt in tweeën gehakt.

We zullen beginnen met het goede nieuws, de Emmy genomineerde serie Shameless (US) krijgt niet twaalf maar veertien afleveringen in het negende seizoen. Dat zijn er twee meer dan gebruikelijk. Maar het vervelende nieuws is dat de fans wel wat langer moeten wachten voor het negende seizoen is afgerond.

Want op 9 september gaat het langere seizoen van start om op 21 oktober, na zeven afleveringen, een midseason finale te krijgen. Dan gaat na een korte pauze, seizoen 9B, op 20 januari 2019 weer verder met de resterende zeven afleveringen. Zo heeft Showtime het aangekondigd afgelopen maandag tijdens de TCA’s.

In het negende seizoen van Shameless (US) krijgt Richard Flood (Crossing Lines) een vaste rol als Fiona’s vriend Ford en Dan Lauria (Fly) zal een terugkerende rol krijgen als een onteerde voormalig congreslid. Op 17 juli heeft MijnSerie een bericht met officiële trailer gepubliceerd.

Embed from Getty Images
Dan Lauria
Vorige aflevering
Father Frank, Full of Grace
Father Frank, Full of Grace
11x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shameless (US)