Shameless (US)

8.3 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor negende seizoen van Shameless

Shameless (US) is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. Op 9 september gaat het negende seizoen van start.

Frank Gallagher (William H. Macy) is de vader van zes slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem waarschijnlijk beter af waren. Hij drinkt teveel en ligt soms bewusteloos op grond. Maar de kinderen hebben hun weg gevonden om op te groeien zonder hem. In de serie zijn daarnaast nog talrijke andere acteurs en verhaallijnen te zien.Shameless (US) is naast één van de best bekeken series op Showtime ook de langst lopende serie. Ook is het de nummer één komedie op Showtime, met gemiddeld 6,5 miljoen kijkers (inclusief uitgesteld kijken) die elke week afstemmen op de serie.

In de hoofdrollen zien we William H. Macy, Emmy Rossum, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan en Isidora Goreshter.
Vorige aflevering
Father Frank, Full of Grace
Father Frank, Full of Grace
11x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00