Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Negende seizoen voor Shameless (US)

Het achtste seizoen van de Showtime dramedy Shameless (US) is op 5 november 2017 van start gegaan. Showtime heeft besloten om de serie nu al te vernieuwen met een negende seizoen.

De serie Shameless (US) laat elk jaar een groei zien van 50 procent. Het is dus niet verbazingwekkend dat president en CEO van Showtime Networks David Nevins heeft aangekondigd dat de dramedy een negende seizoen krijgt. Het is naast één van de best bekeken series op Showtime ook de langst lopende serie. Ook is het de nummer één komedie op Showtime, met gemiddeld 6,5 miljoen kijkers (inclusief uitgesteld kijken) die elke week afstemmen op de serie.


“Het kan een hele uitdaging zijn om te zorgen dat een serie het aantal kijkers behoudt in het huidige televisie-klimaat, Shameless (US) trekt kijkers in drommen aan,”zei Nevins. “Maar het is geen mysterie waarom. De serie-reputatie voor krachtige en herkenbare karakters en voor diepe – diep verdraaide - komedie dat niet alleen de trouwe kijker trekt, maar ook steeds nieuwe kijkers blijft trekken. Creatief gezien is het seizoen dat afgelopen zondag begon de sterkste ooit.”

De opnames van het negende seizoen zullen begin 2018 van start gaan. Het negende seizoen van Shameless (US) zal later in 2018 van start gaan bij Showtime.

Ben jij blij met deze vroege vernieuwing van Shameless (US)?


Vorige aflevering
Father Frank, Full of Grace
Father Frank, Full of Grace
11x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
09 nov 2017 12:22 -
Terecht. Één van de betere series op tv.
Reageer
avatar_Sluism
09 nov 2017 13:21 -
Gelukkig, is en blijft een geweldige serie die kwaliteit behoud....
Reageer
avatar_Lange
09 nov 2017 14:59 -
Goed nieuws, blijft een goede serie!
Reageer
avatar_magoose
09 nov 2017 23:49 -
Super! Zalige serie!
Reageer
Shameless (US)