Shameless (US)

8.3 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime maakt premièredata Shameless, Episodes en House of Lies bekend

Showtime heeft gisteren aangekondigd dat Shameless, Episodes en House of Lies alle drie terugkeren op zondag 11 januari.

In Shameless seizoen 5 wordt er gefocust op de Gallaghers die moeten wennen aan hun nieuwe omgeving. De Gallaghers gaan een poging doen om zich met hun chaotische verleden te verzoenen, om zo een betere toekomst op te bouwen.

In House Of Lies seizoen 5 zijn er gastrollen weggelegd voor Demetri Martin en Valorie Curry. Daarnaast is natuurlijk ook de vaste cast weer te zien.

In Episodes seizoen 4 zullen we zien hoe Matt LeBlanc wordt gedwongen om een aantal lastige beslissingen te nemen.
Vorige aflevering
"Gallavich!"
10x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
02 okt 2014 14:50 -
Dit is de Britse Shameless, niet die van Showtime.
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00