Shadowhunters

7.8 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Luke Baines in laatste afleveringen van Shadowhunters

Luke Baines speelt weer de rol van Jonathan Morgenstern, de hoofdschurk in de resterende afleveringen van het derde en laatste seizoen van de fantasy dramaserie Shadowhunters van Freeform.

Shadowhunters is gebaseerd op de zesdelige bestseller boekenreeks voor volwassenen. De serie volgt de achttienjarige Clary Fray, die er op haar verjaardag achter komt dat ze niet is wie ze dacht dat ze was, maar dat ze komt uit een lange lijn van mens-engel hybride wezens die op demonen jagen.

Embed from Getty Images
Luke Baines

Shadowhunters wordt geproduceerd door Constantin Film. In de serie spelen ook Katherine McNamara als Clary Fray, Dominic Sherwood als Jace Wayland, Alberto Rosende als Simon Lewis, Emeraude Toubia als Isabelle Lightwood, Matthew Daddario als Alec Lightwood, Isaiah Mustafa als Luke Garroway, Alisha Wainwright als Maia Roberts en Harry Shum Jr. als Magnus Bane.

Baines is vooral bekend door het spelen van de seriemoordenaar in de laatste film van Wes Craven, The Girl in the Photographs. In eerdere afleveringen van Shadowhunters had hij de identiteit gekregen van Sebastian Verlac, gespeeld door Will Tudor. De laatste afleveringen van het derde seizoen van Shadowhunters, waarin hij weer gewoon te zien is, verschijnen in 2019 bij Freeform.
Vorige aflevering
All Good Things... (2)
All Good Things... (2)
03x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00