Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Luke Baines in laatste afleveringen van Shadowhunters

Luke Baines speelt weer de rol van Jonathan Morgenstern, de hoofdschurk in de resterende afleveringen van het derde en laatste seizoen van de fantasy dramaserie Shadowhunters van Freeform.

Shadowhunters is gebaseerd op de zesdelige bestseller boekenreeks voor volwassenen. De serie volgt de achttienjarige Clary Fray, die er op haar verjaardag achter komt dat ze niet is wie ze dacht dat ze was, maar dat ze komt uit een lange lijn van mens-engel hybride wezens die op demonen jagen.

Embed from Getty Images
Luke Baines

Shadowhunters wordt geproduceerd door Constantin Film. In de serie spelen ook Katherine McNamara als Clary Fray, Dominic Sherwood als Jace Wayland, Alberto Rosende als Simon Lewis, Emeraude Toubia als Isabelle Lightwood, Matthew Daddario als Alec Lightwood, Isaiah Mustafa als Luke Garroway, Alisha Wainwright als Maia Roberts en Harry Shum Jr. als Magnus Bane.

Baines is vooral bekend door het spelen van de seriemoordenaar in de laatste film van Wes Craven, The Girl in the Photographs. In eerdere afleveringen van Shadowhunters had hij de identiteit gekregen van Sebastian Verlac, gespeeld door Will Tudor. De laatste afleveringen van het derde seizoen van Shadowhunters, waarin hij weer gewoon te zien is, verschijnen in 2019 bij Freeform.
Vorige aflevering
All Good Things... (2)
All Good Things... (2)
03x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shadowhunters