Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede deel van derde seizoen Shadowhunters start in augustus

Het tweede deel van het derde seizoen van Shadowhunters verschijnt op 14 augustus op de zender Freeform in de Verenigde Staten.

Op 21 maart is het derde seizoen van Shadowhunters in Nederland bij Netflix van start gegaan. Dat was een dag na de première bij Freeform in de Verenigde Staten. De tiende aflevering van het derde seizoen was te zien op 15 mei bij Freeform. Sindsdien liggen de uitzendingen een paar maanden stil.

Shadowhunters is gebaseerd op de zesdelige bestseller boekenreeks The Mortal Instruments. Shadowhunters volgt de achttienjarige Clary Fray, die er op haar verjaardag achter komt dat ze niet is wie ze dacht dat ze was, maar dat ze komt uit een lange lijn van Shadowhunters: mens-engel hybrides die op demonen jagen.

Video on youtube


Katherine McNamara speelt de hoofdrol als Clary. In het derde seizoen neemt zij het op tegen Lilith (Anna Hopkins uit Arrow), de 'mother of all demons’, die vastbesloten is om Sebastian (Wil Tudor) weer tot leven te wekken.

Inmiddels is bekend gemaakt dat het tweede deel van het derde seizoen van start gaat op 14 augustus bij Freeform in de Verenigde Staten. Netflix zal ongetwijfeld spoedig daarna volgen. Of er ooit een vierde seizoen komt van Shadowhunters is onzeker, daar heeft Freeform nog geen uitspraken over gedaan.


Vorige aflevering
All Good Things... (2)
All Good Things... (2)
03x22
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shadowhunters